Maltos mėsos kotletai su špinatais
5 (1 įvertinimai)
9 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Kasdieniniam meniu paįvairinti siūlau išbandyti kotletų su špinatais gaminimo būdą. Gaunasi gražus, kvapnus ir įdomus patiekalas, kuris dera su bet kokiu garnyru. Įprastą ir kasdienį patiekalą galima padaryti įdomiu žalumynų (špinatų) pagalba. Dera su koše, bulvėmis ar kitais garnyrais. Viskas paruošiama labai paprastai ir greitai. Maisto gaminimui skirtus produktus galima nesunkiai nusipirkti parduotuvėje. Maltą mėsą kotletams galima nusipirkti jau paruoštą arba pasigaminti patiems.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa350 gramų
-
Špinatai300 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Duona2 riekelės
-
Pienas100 mililitrų
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Miltai3 šaukštai
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruošiame visus ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, špinatus nuplaukite ir supjaustykite, viską sudėkite į dubenį, suberkite faršą, miltus, įmuškite kiaušinį. Pieną pakaitiname ir supilame į atskirą dubenį, pamirkome duoną. Sudėkite į dubenį su malta mėsa, druska ir pipirais, išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Keptuvę dedame ant ugnies, pilame šiek tiek augalinio aliejaus, išdėliojame kotletus, apkepame iš abiejų pusių iki vos auksinės rudos spalvos.
-
4. Iškeptus kotletus dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 min.
-
Reklama
-
5. Iškepusius kotletus perkelkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve arba patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama