Maltos mėsos kotletai su špinatais

Maltos mėsos kotletai su špinatais

5 (1 įvertinimai)

9 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kasdieniniam meniu paįvairinti siūlau išbandyti kotletų su špinatais gaminimo būdą. Gaunasi gražus, kvapnus ir įdomus patiekalas, kuris dera su bet kokiu garnyru. Įprastą ir kasdienį patiekalą galima padaryti įdomiu žalumynų (špinatų) pagalba. Dera su koše, bulvėmis ar kitais garnyrais. Viskas paruošiama labai paprastai ir greitai. Maisto gaminimui skirtus produktus galima nesunkiai nusipirkti parduotuvėje. Maltą mėsą kotletams galima nusipirkti jau paruoštą arba pasigaminti patiems.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    350 gramų
  • Špinatai
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Duona
    2 riekelės
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruošiame visus ingredientus.
    1. Paruošiame visus ingredientus.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, špinatus nuplaukite ir supjaustykite, viską sudėkite į dubenį, suberkite faršą, miltus, įmuš...
    2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, špinatus nuplaukite ir supjaustykite, viską sudėkite į dubenį, suberkite faršą, miltus, įmuškite kiaušinį. Pieną pakaitiname ir supilame į atskirą dubenį, pamirkome duoną. Sudėkite į dubenį su malta mėsa, druska ir pipirais, išmaišykite.
  • Reklama
  • Keptuvę dedame ant ugnies, pilame šiek tiek augalinio aliejaus, išdėliojame kotletus, apkepame iš abiejų pusių iki vos auksinės rudos spa...
    3. Keptuvę dedame ant ugnies, pilame šiek tiek augalinio aliejaus, išdėliojame kotletus, apkepame iš abiejų pusių iki vos auksinės rudos spalvos.
  • Iškeptus kotletus dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 min.
    4. Iškeptus kotletus dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 min.
  • Reklama
  • Iškepusius kotletus perkelkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve arba patiekite.
    5. Iškepusius kotletus perkelkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve arba patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai