Maltos mėsos guliašas su padažu
5 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Tradiciškai guliašas gaminamas iš mėsos, bet jei reikia greičiau ir neturite mėsos, kodėl gi ne iš maltos mėsos. Guliašo gaminimo iš maltos mėsos receptas yra labai paprastas, patiekalui paruošti prireiks daug mažiau laiko nei gaminant panašų patiekalą, bet iš mėsos. Šis guliašas puikiai tiks prie bet kokio garnyro – bulvių, ryžių, makaronų. Be morkų ir svogūnų, į guliašą galite dėti ir kitų daržovių – paprikos, cukinijos, baklažanų. Aš pateikiau patį paprasčiausią variantą, bet kaip iš maltos mėsos padaryti guliašą dar skanesnį ir sotesnį, spręskite jūs.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos1 vnt
-
Miltai2 šaukštai
-
Malta mėsa300 gramų
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Svogūnai2 vnt
-
Malti juodieji pipirai2 žiupsnelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Lauro lapas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite maltą mėsą. Retkarčiais pamaišykite, kad nesusidarytų gumuliukai. Druska ir pipirai.
-
2. Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Paruoštas daržoves suberkite į faršą, išmaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol svogūnas taps skaidrus.
-
4. Suberkite miltus, išmaišykite ir pakepinkite pusantros minutės.
-
Reklama
-
5. Sudėkite papriką ir pomidorų pastą. Išmaišykite.
-
6. Dabar pradedame mažomis porcijomis pilti vandenį, gerai maišydami keptuvės turinį. Vandens kiekį reguliuojame patys. Tai priklauso nuo to, kokio tirštumo padažo norite galiausiai. Pridėti lauro lapą. Virkite guliašą dar 10 minučių po užvirimo. Galite pridėti žalumynų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama