Lietiniai blyneliai su jautienos įdaru
5 (2 įvertinimai)
9-13 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Populiarus rusiškas patiekalas yra blynai su mėsa. Paprastai patiekiama per pietus kaip antrasis patiekalas. Blynai su mėsos įdaru taip pat bus puikus priedas prie kavos ar arbatos puodelio pusryčiams. Skanaus!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šiltas pienas1 litras (tešlai)
-
Kiaušiniai4 vnt.
-
Kepimo soda1/2 str. šaukštai
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai2,5 puodelio
-
Augalinis aliejus1/2 puodelio
-
Malta jautiena230 gramų (įdarui)
-
Augalinis aliejus2 šaukštai.
-
Kmynai1/2 šaukšto
-
Juodieji pipirai1 žiupsnelis
-
Vanduo1/2 stiklinės
-
Sviestas1 arbatinis šaukštelis
-
Svogūnas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
3 kiaušinius imuškite į dubenį šilto pieno. Įpilkite soda, cukrų ir druską.
-
Sumaišykite plaktuvu arba mikseriu. Suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
Įpilkite aliejaus.
-
Paimkite samtį ir kelis kartus suplakite tešlą. Palikite 15 minučių nuošalyje.
-
Reklama
-
Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės ir didelės ugnies, įpilkite aliejaus ir įpilkite faršo.
-
Suberkite smulkintą svogūną. Suberkite prieskonius ir druską. Gerai išmaišykite. Palaukite ~5 minutes, įpilkite vandens ir sumažinkite ugnį iki vidutiniškai mažos. Uždenkite ir virkite 20 minučių.
-
Reklama
-
Po 20 minučių suplakite 1 kiaušinį su trupučiu vandens.
-
Į mėsą įmaišykite kiaušinių mišinį ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite apvalius rudus lietinius.
-
Į kiekvieną blyną įdėkite šiek tiek sviesto. Pagardinkite mėsos įdaru.
-
Reklama
-
Susukite blyną ir ragaukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama