Liesi koldūnai

Liesi koldūnai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Liesūs koldūnai su dviejų rūšių ropių ir raugintų kopūstų įdarais – nebrangus patiekalas, galintis pasotinti visą būrį alkanų suaugusiųjų. Fantastiškai skanus patiekalas, nepaisant jo pigumo. Tokie paprasti, primityvūs koldūnai be mėsos puikiai susidorojo su šia užduotimi. Receptas tinka tiems, kurie badauja. Norintiems iškrauti skrandį. Ir tiems, kurie paėmė būsto paskolą. Juokauju. Sėkmės gaminant liesus koldūnus ir mėgaukitės maistu!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rauginti kopūstai
    500 gramų
  • Ridikėliai
    500 gramų
  • Miltai
    500 gramų
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš miltų, vandens, druskos ir saulėgrąžų aliejaus užminkome liesą kukulių tešlą. Tešla turi pasirodyti kieta, nelipti prie rankų. Iš tešl...
    1. Iš miltų, vandens, druskos ir saulėgrąžų aliejaus užminkome liesą kukulių tešlą. Tešla turi pasirodyti kieta, nelipti prie rankų. Iš tešlos iškočiojame rutulį, siunčiame į šaldytuvą 1 valandai, po to išimame, iškočiojame iš jos didelę dešrelę, iš dešros išpjauname nedidelius kukuliukus ir kiekvieną kukulį iškočiojame į plokščią koldūnų pagrindą. Galima ir kitaip: tiesiog iškočiokite visą tešlos rutulį plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite iš jos apskritimus.
  • Reikia išmatuoti kopūstų kiekį, išspausti sulčių perteklių.
    2. Reikia išmatuoti kopūstų kiekį, išspausti sulčių perteklių.
  • Reklama
  • Ridikėlius smulkiai sutarkuokite ir išspauskite sultis.
    3. Ridikėlius smulkiai sutarkuokite ir išspauskite sultis.
  • Toliau – linksmoji dalis. Gaminame koldūnus. Ant tešlos dedame truputį kopūstų įdaro...
    4. Toliau – linksmoji dalis. Gaminame koldūnus. Ant tešlos dedame truputį kopūstų įdaro...
  • Reklama
  • ...ar ridikėlių įdaro...
    5. ...ar ridikėlių įdaro...
  • Perlenkiame per pusę, kad įdaras būtų viduje, o tada iš jo formuojame gražų kuoldūną.
    6. Perlenkiame per pusę, kad įdaras būtų viduje, o tada iš jo formuojame gražų kuoldūną.
  • Reklama
  • Panašiai iš likusios tešlos ir įdaro formuojame likusius koldūnus. Paruoštus koldūnus sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, k...
    7. Panašiai iš likusios tešlos ir įdaro formuojame likusius koldūnus. Paruoštus koldūnus sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol suminkštės (apie 5 minutes).
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai