Lavašo apkepas su malta mėsa

Lavašo apkepas su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Paprastų patiekalų gerbėjai tikrai įvertins šį lavašo apkepą su malta mėsa. Labai skanus patiekalas, patiks ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Šis receptas yra puiki idėja, pavyzdžiui, užkandžiui gamtoje, pietums ar vakarienei. Jei norite, į įdarą galite įdėti absoliučiai bet kokių daržovių ir prieskonių. Padažą taip pat galite pasigaminti pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lavašas
    2 vnt
  • Mėsa
    400 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Švieži žalumynai
    pagal skonis
  • Kefyras
    300 mililitrų
  • Kiaušinis
    1~2 vnt
  • Sūris
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia pasigaminti maltos mėsos. Svogūnus ir morkas nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Mėsą perkiškite per mės...
    1. Pirmiausia reikia pasigaminti maltos mėsos. Svogūnus ir morkas nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Mėsą perkiškite per mėsmalę (galite naudoti kokią mėsą). Į keptuvę su daržovėmis sudėkite mėsą, kepkite, kol suminkštės. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Jei pageidaujama, į įdarą galima įdėti ir tarkuoto sūrio. Susmulkinkite žalumynus, nuplovę ir nusausinę. Sudėkite juos į faršą. Viską tin...
    2. Jei pageidaujama, į įdarą galima įdėti ir tarkuoto sūrio. Susmulkinkite žalumynus, nuplovę ir nusausinę. Sudėkite juos į faršą. Viską tinkamai išmaišykite.
  • Reklama
  • Karščiui atsparią formą uždenkite lavašu, nuleisdami gana didelius galus.
    3. Karščiui atsparią formą uždenkite lavašu, nuleisdami gana didelius galus.
  • Maždaug pusę įdaro dėkite į formą.
    4. Maždaug pusę įdaro dėkite į formą.
  • Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite kefyrą. Maždaug lavašo suplėšykite mažais gabalėliais, kurių kiekvieną reikia pamerk...
    5. Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite kefyrą. Maždaug lavašo suplėšykite mažais gabalėliais, kurių kiekvieną reikia pamerkti į kefyrą.
  • Reklama
  • Šie gabalėliai turi visiškai uždengti įdarą.
    6. Šie gabalėliai turi visiškai uždengti įdarą.
  • Tada ant viršaus lygiu sluoksniu išklokite likusį įdarą.
    7. Tada ant viršaus lygiu sluoksniu išklokite likusį įdarą.
  • Reklama
  • Dabar rezervuotus kraštus galima pakelti ir užlenkti.
    8. Dabar rezervuotus kraštus galima pakelti ir užlenkti.
  • Ant viršaus užpilkite likusį kefyrą.
    9. Ant viršaus užpilkite likusį kefyrą.
  • Kad būtų skanus
    10. Kad būtų skanus "viršus", įdėkite kelis gabalėlius sviesto. Troškinimo indą dėkite į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
  • Lavašo apkepas su malta mėsa turi šiek tiek atvėsti, tada jį galima supjaustyti ir patiekti.
    11. Lavašo apkepas su malta mėsa turi šiek tiek atvėsti, tada jį galima supjaustyti ir patiekti.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai