Lašiša su grybais
5 (2 įvertinimai)
Apie receptą
Paprastas lašišos su grybais receptas – padėti visiems, kurie nemoka skaniai kepti ir patiekti šią žuvį ant šventinio stalo. Tačiau šį patiekalą galima patiekti ir darbo dienos pietums ar vakarienei. Lašišą su grybais pagal šį receptą paruošti labai paprasta, tačiau patiekalas yra labai skanus. Man patinka lašišos ir grybų derinys, sūris suteikia papildomo skonio ir malonios tekstūros. Truputis majonezo patiekalui nepakenks. Tai neleis žuviai išdžiūti, nors lašišą paprastai sunku išdžiovinti. Bet vis tiek... Paprastas būdas iškepti skanią lašišą su grybais yra prieinamas kiekvienam – nebūtina būti super kulinaru, kad tai padarytum. Linkiu gero maisto gaminimo!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašišos filė900 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grybai6 vnt (dideli)
-
Majonezas2 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir lengvai pakepinkite keptuvėje alyvuogių aliejuje.
-
2. Tada perkelkite svogūnus į patogią kepimo formą. Ant viršaus uždėkite lašišos gabalėlį. Druska, pipirai pagal skonį ir sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
3. Tada ant viršaus plonu sluoksniu paskleiskite grybus. Supjaustykite griežinėliais. Kuo atidžiau tai darysite, tuo patiekalas bus estetiškesnis.
-
4. Grybų sluoksnį uždenkite tarkuoto sūrio sluoksniu, tada kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
-
Reklama
-
5. Lašiša su grybais yra paruošta. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama