Lašiša šoninėje su baziliku

Lašiša šoninėje su baziliku

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Skanus receptas skaniai žuviai paruošti. Rafinuota ir paprasta tuo pačiu metu. Šis patiekalas gali būti patiekiamas kaip užkandis arba su bet kokiu garnyru kaip pagrindinis patiekalas. Kvepiantis ir švelnus – visi bus laimingi! Šis patiekalas patiks visiems, garantuoju. Juk retas žmogus nemėgsta švelnių lašišos griežinėlių kvapnioje šoninėje su vienodai kvapniais baziliko lapeliais. Patiekalas bus skanus ir šaltas – kaip užkandis, ir karštas – su ryžių ar bulvių garnyru. Lašiša iškepa labai greitai, ruošimui sugaišite minimaliai laiko ir pastangų. Taigi gaminkime.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    2 gabalėliai
  • Šoninė
    2~4 juostelės
  • Šviežias bazilikas
    4 vnt (lapeliai)
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Citrinos sultys
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
  • Patikrinkite, ar žuvyje nėra kaulų ir, jei tokių yra, išimkite. Gabalėlius nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, pabarstykite druska,...
    2. Patikrinkite, ar žuvyje nėra kaulų ir, jei tokių yra, išimkite. Gabalėlius nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, pabarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Sūdydami atsižvelkite į šoninės sūrumo lygį.
  • Reklama
  • Žuvis turi marinuotis 10 minučių. Tada žuvies griežinėlius iš abiejų pusių apdengiame baziliko lapeliais.
    3. Žuvis turi marinuotis 10 minučių. Tada žuvies griežinėlius iš abiejų pusių apdengiame baziliko lapeliais.
  • Ir apvyniokite plonomis šoninės juostelėmis.
    4. Ir apvyniokite plonomis šoninės juostelėmis.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su šaukšteliu augalinio aliejaus ir sudėkite į šoninę suvyniotą žuvį.
    5. Įkaitinkite keptuvę su šaukšteliu augalinio aliejaus ir sudėkite į šoninę suvyniotą žuvį.
  • Kepkite ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
    6. Kepkite ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Reklama
  • Kvepianti ir skani žuvis paruošta!
    7. Kvepianti ir skani žuvis paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai