Lašiša šoninėje su baziliku
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Skanus receptas skaniai žuviai paruošti. Rafinuota ir paprasta tuo pačiu metu. Šis patiekalas gali būti patiekiamas kaip užkandis arba su bet kokiu garnyru kaip pagrindinis patiekalas. Kvepiantis ir švelnus – visi bus laimingi! Šis patiekalas patiks visiems, garantuoju. Juk retas žmogus nemėgsta švelnių lašišos griežinėlių kvapnioje šoninėje su vienodai kvapniais baziliko lapeliais. Patiekalas bus skanus ir šaltas – kaip užkandis, ir karštas – su ryžių ar bulvių garnyru. Lašiša iškepa labai greitai, ruošimui sugaišite minimaliai laiko ir pastangų. Taigi gaminkime.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša2 gabalėliai
-
Šoninė2~4 juostelės
-
Šviežias bazilikas4 vnt (lapeliai)
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Citrinos sultys1 arbatinis šaukštelis
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
-
2. Patikrinkite, ar žuvyje nėra kaulų ir, jei tokių yra, išimkite. Gabalėlius nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, pabarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Sūdydami atsižvelkite į šoninės sūrumo lygį.
-
Reklama
-
3. Žuvis turi marinuotis 10 minučių. Tada žuvies griežinėlius iš abiejų pusių apdengiame baziliko lapeliais.
-
4. Ir apvyniokite plonomis šoninės juostelėmis.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę su šaukšteliu augalinio aliejaus ir sudėkite į šoninę suvyniotą žuvį.
-
6. Kepkite ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
-
7. Kvepianti ir skani žuvis paruošta!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama