Lašiša kepta su sūriu

Lašiša kepta su sūriu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šis greitas ir labai paprastas patiekalas tikrai patiks. Minimalus ingredientų kiekis, o rezultatas nuostabus. Pabandykite iškepti lašišą ir šis patiekalas tikrai taps vienu iš jūsų mėgstamiausių! Tam tinka ne tik lašiša, kuri dabar gana brangi. Galite naudoti rausvą lašišą ar kitą žuvies filė. Naminis majonezas gali būti pakeistas grietine. Bet kokiu atveju net ir pati nebrangiausia žuvis, pagaminta pagal šį receptą, sužibės naujomis spalvomis ir patenkins net išrankiausio valgytojo skonį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Majonezas
    1/3 puodelio
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Tarkuotas sūris
    1/4 puodelio
  • Tarkuota mocarela
    1/2 puodelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Patikrinkite, ar žuvies filė kaulų ir, jei reikia, išimkite. Dėkite žuvį ant folija išklotos kepimo skardos ir iš abiejų pusių pagardinki...
    1. Patikrinkite, ar žuvies filė kaulų ir, jei reikia, išimkite. Dėkite žuvį ant folija išklotos kepimo skardos ir iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
  • Ant žuvies filė paskleiskite plonus svogūnų žiedus.
    2. Ant žuvies filė paskleiskite plonus svogūnų žiedus.
  • Reklama
  • Nedideliame dubenyje išplakite naminį majonezą su išspaustu česnaku ir citrinos sultimis.
    3. Nedideliame dubenyje išplakite naminį majonezą su išspaustu česnaku ir citrinos sultimis.
  • Gautu padažu plonu sluoksniu apliekite žuvies su svogūnais paviršių.
    4. Gautu padažu plonu sluoksniu apliekite žuvies su svogūnais paviršių.
  • Reklama
  • Ir gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu.
    5. Ir gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu.
  • Įdėkite žuvį 15 minučių į 200 ° C įkaitintą orkaitę, o po to 2–3 minutes po grotelėmis, kol apskrus.
    6. Įdėkite žuvį 15 minučių į 200 ° C įkaitintą orkaitę, o po to 2–3 minutes po grotelėmis, kol apskrus.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai