Lašiša kepta su sūriu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šis greitas ir labai paprastas patiekalas tikrai patiks. Minimalus ingredientų kiekis, o rezultatas nuostabus. Pabandykite iškepti lašišą ir šis patiekalas tikrai taps vienu iš jūsų mėgstamiausių! Tam tinka ne tik lašiša, kuri dabar gana brangi. Galite naudoti rausvą lašišą ar kitą žuvies filė. Naminis majonezas gali būti pakeistas grietine. Bet kokiu atveju net ir pati nebrangiausia žuvis, pagaminta pagal šį receptą, sužibės naujomis spalvomis ir patenkins net išrankiausio valgytojo skonį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša1 kilogramas
-
Svogūnai1 vnt
-
Majonezas1/3 puodelio
-
Garstyčios1 šaukštas
-
Citrinų sultys2 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės
-
Tarkuotas sūris1/4 puodelio
-
Tarkuota mocarela1/2 puodelio
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Patikrinkite, ar žuvies filė kaulų ir, jei reikia, išimkite. Dėkite žuvį ant folija išklotos kepimo skardos ir iš abiejų pusių pagardinkite druska ir pipirais.
-
2. Ant žuvies filė paskleiskite plonus svogūnų žiedus.
-
Reklama
-
3. Nedideliame dubenyje išplakite naminį majonezą su išspaustu česnaku ir citrinos sultimis.
-
4. Gautu padažu plonu sluoksniu apliekite žuvies su svogūnais paviršių.
-
Reklama
-
5. Ir gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu.
-
6. Įdėkite žuvį 15 minučių į 200 ° C įkaitintą orkaitę, o po to 2–3 minutes po grotelėmis, kol apskrus.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama