Kvadratiniai koldūnai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pagaminti kvadratinius koldūnus labai lengva ir paprasta. Jie yra patrauklūs ir skanūs. Galite saugiai juos užšaldyti, kad galėtumėte naudoti ateityje, arba iš karto išvirti ir patiekti. Norėdami paruošti šiuos koldūnus, galite naudoti bet kokią maltą mėsą. Į ją reikia įdėti druskos, maltų juodųjų pipirų, svogūno, česnako. Geriausia patiekti jau paruoštus kuldūnus su grietine ir sviestu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo110 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Miltai300~350 gramų
-
Malta mėsa200 gramų
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite vandenį, įberkite druskos.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus.
-
4. Užminkykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
-
6. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
-
Reklama
-
7. Ant kiekvieno kvadratėlio sudėkite maltą mėsą.
-
8. Pritvirtinkite du kraštus, kaip parodyta nuotraukoje.
-
Reklama
-
9. Dabar sulipdykite likusius kraštus link centro ir užsandarinkite visus tarpus.
-
10. Kvadratiniai koldūnai yra paruošti!
-
Reklama
-
11. Galite juos virti 6-7 minutes ir patiekti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama