Kukuliai su ryžiais ir kopūstais
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Jei neturite laiko gaminti klasikinių balandėlių, naudokite šį receptą. Faršo nebūtina vynioti į kopūstų lapus, tad gaminimas neužtruks. Balandėlius labai mėgsta visi. Šis patiekalas yra ne mažiau skanus ir reikalauja daug mažiau pastangų. Kukulius galite patiekti su padažu, kuriame jie buvo kepami, arba su grietine. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti kukulius su ryžiais ir kopūstais, perskaitykite šį receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena600 gramų
-
Ryžiai150 gramų
-
Svogūnai4 vnt
-
Rauginti kopūstai300 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Sviestas20 gramų
-
Džiovintas česnakas1 šaukštas
-
Juodieji pipirai1 šaukštas (malti)
-
Malta paprika1 šaukštas
-
Kukurūzų miltaipagal skonį
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druska, grietinė, raudonėlispagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paimkite paruoštą faršą. Sudėkite jį į dubenį. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į maltą mėsą.
-
2. Raugintus kopūstus dėkite į blenderį ir susmulkinkite. Jei neturite trintuvo, kopūstą galite sumalti mėsmale arba susmulkinti aštriu peiliu.
-
Reklama
-
3. Į faršą suberkite kopūstą, įberkite druskos, pipirų, maltos paprikos, cukraus, suberkite ryžius. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
4. Iš gautos masės padarykite kukulius. Iš visų pusių apvoliokite juos kukurūzų miltuose. Taip pat galite naudoti bulvių krakmolą.
-
Reklama
-
5. Kukulius sudėkite į karščiui atsparią formą, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. 10 minučių kepkite kukulius, kad susidarytų plutelė.
-
6. Kol kukuliai yra orkaitėje, paruoškite jiems užpilą. Norėdami tai padaryti, sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite daržoves. Į juos įpilkite pomidorų pastos ir malto česnako. Supilkite stiklinę vandens ir išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Supilkite kopūstų suktinukus į formą su padažu, pašaukite į orkaitę, pašildytą iki 180 laipsnių pusvalandžiui. Patiekite patiekalą karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama