Kukuliai su ryžiais ir kopūstais

Kukuliai su ryžiais ir kopūstais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jei neturite laiko gaminti klasikinių balandėlių, naudokite šį receptą. Faršo nebūtina vynioti į kopūstų lapus, tad gaminimas neužtruks. Balandėlius labai mėgsta visi. Šis patiekalas yra ne mažiau skanus ir reikalauja daug mažiau pastangų. Kukulius galite patiekti su padažu, kuriame jie buvo kepami, arba su grietine. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti kukulius su ryžiais ir kopūstais, perskaitykite šį receptą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    600 gramų
  • Ryžiai
    150 gramų
  • Svogūnai
    4 vnt
  • Rauginti kopūstai
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Sviestas
    20 gramų
  • Džiovintas česnakas
    1 šaukštas
  • Juodieji pipirai
    1 šaukštas (malti)
  • Malta paprika
    1 šaukštas
  • Kukurūzų miltai
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, grietinė, raudonėlis
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paimkite paruoštą faršą. Sudėkite jį į dubenį. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į maltą mėsą.
    1. Paimkite paruoštą faršą. Sudėkite jį į dubenį. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į maltą mėsą.
  • Raugintus kopūstus dėkite į blenderį ir susmulkinkite. Jei neturite trintuvo, kopūstą galite sumalti mėsmale arba susmulkinti aštriu peiliu.
    2. Raugintus kopūstus dėkite į blenderį ir susmulkinkite. Jei neturite trintuvo, kopūstą galite sumalti mėsmale arba susmulkinti aštriu peiliu.
  • Reklama
  • Į faršą suberkite kopūstą, įberkite druskos, pipirų, maltos paprikos, cukraus, suberkite ryžius. Viską kruopščiai išmaišykite.
    3. Į faršą suberkite kopūstą, įberkite druskos, pipirų, maltos paprikos, cukraus, suberkite ryžius. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Iš gautos masės padarykite kukulius. Iš visų pusių apvoliokite juos kukurūzų miltuose. Taip pat galite naudoti bulvių krakmolą.
    4. Iš gautos masės padarykite kukulius. Iš visų pusių apvoliokite juos kukurūzų miltuose. Taip pat galite naudoti bulvių krakmolą.
  • Reklama
  • Kukulius sudėkite į karščiui atsparią formą, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. 10 minučių kepkite kukulius, kad susidarytų plutelė.
    5. Kukulius sudėkite į karščiui atsparią formą, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. 10 minučių kepkite kukulius, kad susidarytų plutelė.
  • Kol kukuliai yra orkaitėje, paruoškite jiems užpilą. Norėdami tai padaryti, sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūną. Keptuvėje ištir...
    6. Kol kukuliai yra orkaitėje, paruoškite jiems užpilą. Norėdami tai padaryti, sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite daržoves. Į juos įpilkite pomidorų pastos ir malto česnako. Supilkite stiklinę vandens ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Supilkite kopūstų suktinukus į formą su padažu, pašaukite į orkaitę, pašildytą iki 180 laipsnių pusvalandžiui. Patiekite patiekalą karštą.
    7. Supilkite kopūstų suktinukus į formą su padažu, pašaukite į orkaitę, pašildytą iki 180 laipsnių pusvalandžiui. Patiekite patiekalą karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai