Krevečių, grybų ir ryžių mišrainė
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Krevečių, grybų ir ryžių mišrainė – kiek neįprastas derinys. Bet skonis visai skanus! Jei planuojate šventę, pamaloninkite svečius nauju originaliu skoniu. Jūs nepasigailėsite! Krevečių, grybų ir ryžių mišrainę galima patiekti porcijomis, gražiai sudėti į dubenėlius ir papuošti mažomis krevetėmis bei žolelėmis. Krevečių, grybų ir ryžių santykį galite keisti pagal savo skonį. Krevetės kepamos greitai. Jei vartojate žalias krevetes, jas reikia virti arba kepti apie penkias minutes. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krevetės200 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Paprika1 vnt
-
Grybai100 gramų
-
Ryžiai0.5 stiklinės
-
Sojų padažas2 šaukštai (neprivaloma)
-
Majonezas0.5 stiklinės
-
Krapai1 sauja
-
Kečupas2 šaukštai
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Citrinų sultys1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Pakepinkite svogūną.
-
Reklama
-
3. Sudėkite svogūną ir prieskonius. Kepkite, kol skystis išgaruos.
-
4. Paruoštas krevetes supjaustyti gabalėliais ir sudėti į dubenį.
-
Reklama
-
5. Suberkite smulkintas paprikas.
-
6. Išvirkite ryžius, atvėsinkite ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
7. Paruoštus grybus ir krapus sudėkite į dubenį.
-
8. Supilkite išspaustas sultis, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Iš majonezo, kečupo ir sojų padažo pasigaminkite padažą ir pagardinkite juo mišrainę. Palikite mišrainę valandai šaldytuve.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama