Krevečių, grybų ir ryžių mišrainė

Krevečių, grybų ir ryžių mišrainė

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Krevečių, grybų ir ryžių mišrainė – kiek neįprastas derinys. Bet skonis visai skanus! Jei planuojate šventę, pamaloninkite svečius nauju originaliu skoniu. Jūs nepasigailėsite! Krevečių, grybų ir ryžių mišrainę galima patiekti porcijomis, gražiai sudėti į dubenėlius ir papuošti mažomis krevetėmis bei žolelėmis. Krevečių, grybų ir ryžių santykį galite keisti pagal savo skonį. Krevetės kepamos greitai. Jei vartojate žalias krevetes, jas reikia virti arba kepti apie penkias minutes. Sėkmės ir gero apetito!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krevetės
    200 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Grybai
    100 gramų
  • Ryžiai
    0.5 stiklinės
  • Sojų padažas
    2 šaukštai (neprivaloma)
  • Majonezas
    0.5 stiklinės
  • Krapai
    1 sauja
  • Kečupas
    2 šaukštai
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Citrinų sultys
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Pakepinkite svogūną.
    2. Pakepinkite svogūną.
  • Reklama
  • Sudėkite svogūną ir prieskonius. Kepkite, kol skystis išgaruos.
    3. Sudėkite svogūną ir prieskonius. Kepkite, kol skystis išgaruos.
  • Paruoštas krevetes supjaustyti gabalėliais ir sudėti į dubenį.
    4. Paruoštas krevetes supjaustyti gabalėliais ir sudėti į dubenį.
  • Reklama
  • Suberkite smulkintas paprikas.
    5. Suberkite smulkintas paprikas.
  • Išvirkite ryžius, atvėsinkite ir sudėkite į dubenį.
    6. Išvirkite ryžius, atvėsinkite ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Paruoštus grybus ir krapus sudėkite į dubenį.
    7. Paruoštus grybus ir krapus sudėkite į dubenį.
  • Supilkite išspaustas sultis, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
    8. Supilkite išspaustas sultis, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Iš majonezo, kečupo ir sojų padažo pasigaminkite padažą ir pagardinkite juo mišrainę. Palikite mišrainę valandai šaldytuve.
    9. Iš majonezo, kečupo ir sojų padažo pasigaminkite padažą ir pagardinkite juo mišrainę. Palikite mišrainę valandai šaldytuve.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai