Kotletai su padažu orkaitėje

Kotletai su padažu orkaitėje

4.7 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai aromatingas ir skanus patiekalas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Jį paruošti nebus sunku. Jis netgi papuoš šventinį stalą. Pagal šį paprastą receptą paruošti kotletai tiesiog ištirps burnoje. Tokį patiekalą galite paruošti šventiniam stalui. Tokiu atveju patiekalą rekomenduoju patiekti gražioje kepimo formoje, užpilti padažu ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių. Kiekvieną dieną tokį patiekalą galima patiekti su bet kokiu garnyru – ryžiais, bulvėmis ar makaronais. Tikiuosi, kad kotletų su padažu receptas bus jūsų valgiaraštyje dar daugelį metų.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų (geriau naudoti maišytą
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Grybai
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Grietinėlė arba grietinė
    150 mililitrų (jei norite daugiau padažo, padidinkite grietinėlės kiekį)
  • Druska
    0,5~0,75 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Augalinis aliejus kepimui
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
    1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Grybus nuplaukite ir supjaustykite. Tiks bet kokie grybai. Aš naudojau pievagrybius.
    2. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. Tiks bet kokie grybai. Aš naudojau pievagrybius.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.
    3. Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Šiems kotletams labiausiai mėgstu naudoti kiaulienos ir jautienos faršą. Įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos ir pipirų. Galite pridėti dži...
    4. Šiems kotletams labiausiai mėgstu naudoti kiaulienos ir jautienos faršą. Įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos ir pipirų. Galite pridėti džiovintų žolelių. Gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Maltą mėsą padalinkite į mažas dalis. Iš kiekvienos porcijos darome paplotį, į vidurį dedame smulkintą sūrį ir suvyniojame. Geriausia tai...
    5. Maltą mėsą padalinkite į mažas dalis. Iš kiekvienos porcijos darome paplotį, į vidurį dedame smulkintą sūrį ir suvyniojame. Geriausia tai daryti drėgnomis rankomis. Įsitikinkite, kad sūris yra gerai paslėptas, kitaip jis gali ištekėti gaminant.
  • Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies. Kepkite, kol susidarys graži plutelė.
    6. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies. Kepkite, kol susidarys graži plutelė.
  • Reklama
  • Dabar paruošime padažą. Norėdami tai padaryti, apkepkite grybus ir svogūnus augaliniame aliejuje. Lengvai pasūdykite ir papipiriuokite.
    7. Dabar paruošime padažą. Norėdami tai padaryti, apkepkite grybus ir svogūnus augaliniame aliejuje. Lengvai pasūdykite ir papipiriuokite.
  • Kai grybai ir svogūnai apkeps, supilkite grietinėlę arba grietinę. Troškinkite tiesiog 5-7 minutes. Gatavus kotletus sudėkite į kepimo in...
    8. Kai grybai ir svogūnai apkeps, supilkite grietinėlę arba grietinę. Troškinkite tiesiog 5-7 minutes. Gatavus kotletus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite grybų padažu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai