Košė su džiovintais abrikosais
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Labai skani ir soti pieniška košė, virta su avižų pienu, idealus pusryčių pasirinkimas. Džiovinti abrikosai suteikia avižiniams dribsniams saldumo, todėl jie tampa maistingesni ir sveikesni. Galite virti košę su vandeniu. Pusryčiai yra vienas iš svarbiausių patiekalų! Diena turi prasidėti teisingai, skaniai ir sveikai. Siūlau įdomų variantą virti avižinius dribsnius su džiovintais abrikosais, o tai neabejotinai labai sveika! Naudokite avižinius dribsnius, kuriuos reikia išvirti. Vietoj saldiklio galite naudoti cukrų arba jo visai nedėti, o į gatavą košę įpilti medaus ar kito saldiklio.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai1 puodelis (stiklinė 200 ml.)
-
Avižų pienas2~2,5 puodeliai (stiklinė 200 ml.)
-
Saldiklispagal skonį (stevija)
-
Džiovinti abrikosai40 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus košei gaminti. Naudojau avižų pieną, kurį galima pakeisti vandeniu. Vietoj saldiklio galite naudoti cukrų ar kitą saldiklį.
-
2. Džiovintus abrikosus nuplaukite, jei kietoki, 5 minutes pamerkite į karštą vandenį.
-
Reklama
-
3. Tada supjaustykite džiovintus abrikosus mažais gabalėliais.
-
4. Į kaušelį supilkite pieną, užvirinkite ir įberkite druskos.
-
Reklama
-
5. Avižinius dribsnius supilkite į verdantį pieną ir išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės.
-
6. Įpilkite cukraus arba saldiklio pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Kai košė bus beveik paruošta, suberkite džiovintus abrikosus. Išmaišykite ir virkite, kol visiškai išvirs.
-
8. Paruoštą košę iš karto patiekite prie stalo. Jei norite, įdėkite sviesto gabalėlį. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama