Košė iš grūstų kvietinių kruopų

Košė iš grūstų kvietinių kruopų

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš sutrintų kvietinių kruopų gaminamą košę daugelis visiškai nepelnytai pamiršta. Jame gausu skaidulų, mineralų ir vitaminų. Ji turi būti įtraukta į dietos meniu. Pasinaudokite košės receptu! Tai puikūs pusryčiai visai šeimai. Patiekiant galima įdėti sviesto, bet kokių uogų ar vaisių, taip pat uogienės ar kondensuoto pieno. Jei įpilsite augalinio aliejaus ir žolelių, košę galėsite patiekti pasninko dienomis.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietinės kruopos
    1 stiklinė (susmulkinta)
  • Vanduo
    2 stiklinės
  • Druska
    pagal skonį
  • Sviestas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Į puodą suberkite grūdus ir pagardinkite druska.
    2. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Į puodą suberkite grūdus ir pagardinkite druska.
  • Reklama
  • Virkite ant vidutinės ugnies, maišydami 15-20 minučių.
    3. Virkite ant vidutinės ugnies, maišydami 15-20 minučių.
  • Puodą su koše nukelkite nuo ugnies, uždarykite dangtį ir palikite pakilti 40 minučių.
    4. Puodą su koše nukelkite nuo ugnies, uždarykite dangtį ir palikite pakilti 40 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai