Kopūstų sriuba su voveraitėmis ir paprikomis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Kopūstų sriuba yra nacionalinis patiekalas. Yra gana daug variantų, tačiau populiariausia yra turbūts su grybais. O paprikos sriubą daro dar aromatingesnę. Sriubos gaminimui galite naudoti ne tik voveraites, bet ir bet kokius kitus grybus. Net pievagrybius. Tik skonis bus šiek tiek kitoks. Patiekdami galite pabarstyti šiek tiek šviežių žolelių. Pradėkime!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa su kaulu400 gramų
-
Kopūstas200 gramų
-
Bulvės2~3 vnt
-
Morka1 vnt
-
Paprika1/2 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Voveraitės200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
-
Vanduo2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirkite mėsą su kaulu ir perrinkite, atskirdami kaulus.
-
2. Nukoškite sultinį ir užvirinkite. Sudėkite supjaustytas bulves ir kopūstus.
-
Reklama
-
3. Svogūnus ir morkas kepkite atskirai. Sudėkite smulkintas voveraites.
-
4. Sudėkite pjaustytus pomidorus ir paprikas. Viską gerai apkepkite 5–7 minutes.
-
Reklama
-
5. Į sriubą sudėkite visus keptus ingredientus ir virkite, kol kopūstai ir bulvės bus paruoštos. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
6. Sriubą patiekite karštą, įdėję šaukštą grietinės. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama