Kopūstų sriuba su voveraitėmis ir paprika
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Kopūstų sriubos variantų yra daug, tačiau ši man yra pati skaniausia. Dėl paprikos kopūstų sriuba tampa dar kvapnesnė. Sriubos gaminimui galite naudoti ne tik voveraites, bet ir bet kokius kitus grybus. Net pievagrybius. Tik skonis bus šiek tiek kitoks. O patiekiant galima pabarstyti šiek tiek šviežių žolelių.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa su kaulu400 gramų
-
Kopūstai200 gramų
-
Bulvės2~3 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Paprika1/2 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Voveraitės200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
-
Vanduo2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirkite mėsą su kaulu. Mėsą atskirkite nuo kaulo.
-
2. Sultinį nukoškite ir užvirinkite. Sudėkite pjaustytas bulves ir kopūstus.
-
Reklama
-
3. Atskirai pakepinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite pjaustytas voveraites.
-
4. Sudėkite pjaustytus pomidorus ir paprikas. Viską gerai pakepinkite 5-7 minutes.
-
Reklama
-
5. Į sriubą suberkite kepintas daržoves ir virkite, kol kopūstai ir bulvės bus paruoštos. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
6. Sriubą patiekite karštą su šaukštu grietinės. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama