Kopūstų sriuba su voveraitėmis ir paprika

Kopūstų sriuba su voveraitėmis ir paprika

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Kopūstų sriubos variantų yra daug, tačiau ši man yra pati skaniausia. Dėl paprikos kopūstų sriuba tampa dar kvapnesnė. Sriubos gaminimui galite naudoti ne tik voveraites, bet ir bet kokius kitus grybus. Net pievagrybius. Tik skonis bus šiek tiek kitoks. O patiekiant galima pabarstyti šiek tiek šviežių žolelių.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa su kaulu
    400 gramų
  • Kopūstai
    200 gramų
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Paprika
    1/2 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Voveraitės
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite mėsą su kaulu. Mėsą atskirkite nuo kaulo.
    1. Išvirkite mėsą su kaulu. Mėsą atskirkite nuo kaulo.
  • Sultinį nukoškite ir užvirinkite. Sudėkite pjaustytas bulves ir kopūstus.
    2. Sultinį nukoškite ir užvirinkite. Sudėkite pjaustytas bulves ir kopūstus.
  • Reklama
  • Atskirai pakepinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite pjaustytas voveraites.
    3. Atskirai pakepinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite pjaustytas voveraites.
  • Sudėkite pjaustytus pomidorus ir paprikas. Viską gerai pakepinkite 5-7 minutes.
    4. Sudėkite pjaustytus pomidorus ir paprikas. Viską gerai pakepinkite 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Į sriubą suberkite kepintas daržoves ir virkite, kol kopūstai ir bulvės bus paruoštos. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
    5. Į sriubą suberkite kepintas daržoves ir virkite, kol kopūstai ir bulvės bus paruoštos. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Sriubą patiekite karštą su šaukštu grietinės. Gero apetito!
    6. Sriubą patiekite karštą su šaukštu grietinės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai