Kopūstų salotos su morkomis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Kopūstų salotos su morkomis, pagardintos saulėgrąžų aliejumi – paprasčiausios ir vienos populiariausių tradicinių salotų. Šios kopūstų salotos gali būti patiekiamos tiek vienos, tiek kaip garnyras. Salotos yra labai paprastos, bet skanios ir todėl populiarios. Galite nueiti į bet kurią valgyklą ir beveik neabejotinai ten rasite kopūstų salotų su morkomis. Dalinuosi receptu, pagal kurį salotų gaminimas nesukels jokių sunkumų ar klausimų!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai500 gramų
-
Morkos2~3 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus1/3 stiklinės
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, o visa kita supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
-
2. Susmulkintus kopūstus sudėkite į dubenį, lengvai pabarstykite druska ir trinkite rankomis, kol kopūstai suminkštės ir išskirs sultis.
-
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į pjaustytus kopūstus.
-
4. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Gerai išmaišius salotas, dubens dugne vėl išsiskirs šiek tiek skysčio. Geriau jį nupilkite, ypač jei neplanuojate salotų valgyti iš karto.
-
6. Tiesą sakant, belieka tik pagardinti salotas saulėgrąžų aliejumi.
-
Reklama
-
7. Dar kartą gerai išmaišykite – ir salotos paruoštos!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama