Kopūstų salotos su burokėliais
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Kopūstų salotos su burokėliais – tai vitaminų sandėlis, kaip tik tai, ko reikia mūsų organizmui. Žieminių kopūstų salotos su burokėliais labai paprastos, paruošiamos per kelias minutes, o rezultatas – skanus ir sveikas patiekalas. Salotoms naudokite tik žalius burokėlius, jie gana kieti, todėl sutarkuokite juos smulkia tarka, kad būtų patogu kramtyti. Vietoj svogūnų galite naudoti saldžius raudonuosius svogūnus, jie patiekalui suteiks saldumo. Padažui galite naudoti majonezą. Jei norite lengvesnio varianto, pagardinkite grietine. Aš dažnai maišau 50/50, taip pat labai skanu. Paprasta, lengva – ir po 10 minučių ant jūsų stalo bus puikios salotos!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltasis kopūstas1/2 vnt
-
Burokai1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Krapai1 sauja
-
Petražolės1 sauja
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Majonezas4~5 šaukštai (arba grietinės)
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstą nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Įberkite druskos ir gerai išminkykite rankomis.
-
2. Burokėlius nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į kopūstus.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir suberkite į salotas.
-
4. Petražoles ir krapus nuplaukite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į visus kitus ingredientus.
-
Reklama
-
5. Pagardinkite salotas majonezu arba grietine.
-
6. Viską gerai išmaišykite, salotos paruoštos!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama