Kopūstų ir morkų salotos
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Mūsų organizmui dažnai trūksta vitaminų. Šios kopūstų ir morkų salotos padės jums juos papildyti. Jas labai lengva paruošti, jos skanios ir, svarbiausia, labai sveikos. Kopūstų ir morkų salotos yra labai populiarios. Reikalas tas, kad tai labai nebrangūs ingredientai, kurių galima įsigyti ištisus metus. Jei norite pagyvinti salotas, tiesiog įdėkite į jas sėklų ar riešutų. Kaip pasigaminti kopūstų ir morkų salotas, galite sužinoti šiame recepte.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Raudonieji kopūstai400~500 gramų
-
Morkos2 vnt
-
Actas4 šaukštai
-
Saulėgrąžų aliejus4 šaukštai
-
Medus1 šaukštas
-
Garstyčios1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, o likusią daržovę supjaustykite plonais griežinėliais. Tai galima padaryti, smulkintuvą arba paprastą virtuvinį peilį. Vietoj raudonųjų kopūstų galite naudoti įprastus baltagūžius kopūstus.
-
2. Morkas nugramdykite peiliu ir nuplaukite po vandeniu. Sutarkuokite jas stambia tarka arba susmulkinkite virtuviniu kombainu, naudodami specialų antgalį.
-
Reklama
-
3. Dabar reikia paruošti salotų padažą. Norėdami tai padaryti, stiklinėje arba dubenyje sumaišykite actą (geriausia naudoti balzaminį), skystą medų, bekvapį augalinį aliejų ir garstyčias.
-
4. Kopūstus sudėkite į salotų dubenį. Įberkite druskos ir minkykite rankomis, kol suminkštės. Kopūstus galite sutrinti grūstuvu. Kai daržovės išskirs sultis, sudėkite susmulkintas morkas. Į salotas įpilkite padažo ir viską išmaišykite. Patiekite patiekalą, papuošdami pagal savo pageidavimus.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama