Kopūstai su morkomis žiemai

Kopūstai su morkomis žiemai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kopūstai su morkomis žiemai gali būti puikus užkandis tiek vakarienei, tiek šventiniam stalui. Dalinuosi su jumis nuostabiu receptu! Tradicinius raugintus kopūstus su morkomis galima nesunkiai paruošti žiemai. Dėl trumpo sterilizavimo kopūstai išlaiko traškų skonį. Tikiuosi, kad mano receptas jums bus naudingas!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstas
    600 gramų
  • Morkos
    80 gramų
  • Druska
    15 gramų
  • Cukrus
    40 gramų
  • Pipirų žirneliai
    5~6 vnt
  • Obuolių sidro actas
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Baltąjį kopūstą susmulkinkite.
    2. Baltąjį kopūstą susmulkinkite.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir sutarkuokite.
    3. Morkas nulupkite ir sutarkuokite.
  • Sumaišykite kopūstą, morkas, druską ir cukrų.
    4. Sumaišykite kopūstą, morkas, druską ir cukrų.
  • Reklama
  • Supilkite actą ir palikite kopūstus 30-40 minučių pasimarinuoti ant stalo. Lengvai sutrinkite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
    5. Supilkite actą ir palikite kopūstus 30-40 minučių pasimarinuoti ant stalo. Lengvai sutrinkite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
  • Sudėkite pipirų žirnelius ir kopūstus į sterilizuotą stiklainį ir suspauskite kopūstus bei morkas.
    6. Sudėkite pipirų žirnelius ir kopūstus į sterilizuotą stiklainį ir suspauskite kopūstus bei morkas.
  • Reklama
  • Sterilizuokite kopūstus puode su vandeniu, nustatykite laikmatį 15 minučių. Po stiklainiu padėkite audinio gabalėlį, kad kaitinant stikla...
    7. Sterilizuokite kopūstus puode su vandeniu, nustatykite laikmatį 15 minučių. Po stiklainiu padėkite audinio gabalėlį, kad kaitinant stiklas nesuskiltų.
  • Stiklainius uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje vietoje iki žiemos. Išeiga: 2 stiklainiai po 400 gramų. Gero apetito!
    8. Stiklainius uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje vietoje iki žiemos. Išeiga: 2 stiklainiai po 400 gramų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai