Kopūstai su morkomis žiemai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kopūstai su morkomis žiemai gali būti puikus užkandis tiek vakarienei, tiek šventiniam stalui. Dalinuosi su jumis nuostabiu receptu! Tradicinius raugintus kopūstus su morkomis galima nesunkiai paruošti žiemai. Dėl trumpo sterilizavimo kopūstai išlaiko traškų skonį. Tikiuosi, kad mano receptas jums bus naudingas!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstas600 gramų
-
Morkos80 gramų
-
Druska15 gramų
-
Cukrus40 gramų
-
Pipirų žirneliai5~6 vnt
-
Obuolių sidro actas100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Baltąjį kopūstą susmulkinkite.
-
Reklama
-
3. Morkas nulupkite ir sutarkuokite.
-
4. Sumaišykite kopūstą, morkas, druską ir cukrų.
-
Reklama
-
5. Supilkite actą ir palikite kopūstus 30-40 minučių pasimarinuoti ant stalo. Lengvai sutrinkite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
-
6. Sudėkite pipirų žirnelius ir kopūstus į sterilizuotą stiklainį ir suspauskite kopūstus bei morkas.
-
Reklama
-
7. Sterilizuokite kopūstus puode su vandeniu, nustatykite laikmatį 15 minučių. Po stiklainiu padėkite audinio gabalėlį, kad kaitinant stiklas nesuskiltų.
-
8. Stiklainius uždenkite dangteliais ir laikykite vėsioje vietoje iki žiemos. Išeiga: 2 stiklainiai po 400 gramų. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama