Konservuotos žuvies paštetas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Konservuotos žuvies paštetas – puikus užkandis, tinkantis ant šventinio ar kasdieninio stalo. Paštetą galima patiekti su duona, blynais, įvairiomis tartaletėmis. Pagal receptą galite naudoti bet kokią jums patinkančią konservuotą žuvį. Šiandien paruošime tuno paštetą, įdėsime sūrio ir kiaušinių, truputį svogūno – rezultatas bus labai skanus, švelnus ir maistingas. Būtinai pasigaminkite tokį paštetą, jį netgi galima patiekti tiesiog su skrebučiais ir arbatos puodeliu – puikus užkandis.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Tunas aliejuje180 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Kietasis sūris80 gramų
-
Svogūnai1/2 vnt
-
Citrinos sultys2 arbatiniai šaukšteliai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Naudokite skaniausią kietąjį sūrį, sūrį sutarkuokite vidutine arba smulkia tarka.
-
Reklama
-
3. Kiaušinį išvirkite 10 minučių pasūdytame vandenyje. Kiaušinį atvėsinkite ir nulupkite ir sutarkuokite.
-
4. Sūrį ir kiaušinį perkelkite į maišytuvo dubenį, ten sudėkite tuną aliejuje.
-
Reklama
-
5. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į dubenį.
-
6. Viską sutrinkite dideliu greičiu, į paštetą įberkite druskos, pipirų, pagal skonį citrinos sulčių. Viską gerai sumaišykite.
-
Reklama
-
7. Paštetą perpilkite į stiklainį ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama