Konservuoti agurkai be acto

Konservuoti agurkai be acto

3.7 (16 įvertinimai)

20 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Konservuotus agurkus paruošti be acto nėra sunku, svarbiausia paimti norimos marinavimo veislės ir dydžio agurkus. Konservuoti agurkai be acto yra kaip statinės – stiprūs, energingi. Juos gerai naudoti patiekaluose. Atkreipkite dėmesį, kad fermentacijai stiklainius užpildome vandens ir druskos sūrymu. Vienam litrui vandens šaukštas druskos. Ir cukraus įpilkite pabaigoje, o tada pasirinktinai, jei mėgstate saldų skonį. Be to, cukrus yra puikus konservantas, todėl konservuoti agurkai be acto puikiai išsilaikys. Visos kitos subtilybės aprašytos recepte. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    3 kilogramai
  • Vanduo
    1 litras
  • Druska
    1 šaukštas
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Žalumynai
    pagal skonį (krapai, krienai, serbentų lapai, vyšnios, peletrūnai)
  • Česnakai
    pagal skonį
  • Pipirų žirneliai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į paruoštus stiklainius sudėkite nuplautus agurkus, žoleles ir prieskonius.
    1. Į paruoštus stiklainius sudėkite nuplautus agurkus, žoleles ir prieskonius.
  • Užpildykite karštu sūrymu iki stiklainio kaklo, uždenkite marle ir leiskite fermentuotis 3 dienas.
    2. Užpildykite karštu sūrymu iki stiklainio kaklo, uždenkite marle ir leiskite fermentuotis 3 dienas.
  • Reklama
  • Po trijų dienų sūrymą nupilkite, perkoškite ir virkite 15 minučių. Įpilkite cukraus (nebūtina). Stiklainiuose sudėtus agurkus du kartus p...
    3. Po trijų dienų sūrymą nupilkite, perkoškite ir virkite 15 minučių. Įpilkite cukraus (nebūtina). Stiklainiuose sudėtus agurkus du kartus perplaukite šaltu vandeniu.
  • Užpildykite karštu sūrymu ir užsukite.
    4. Užpildykite karštu sūrymu ir užsukite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (16 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai