Konservuoti agurkai be acto
3.7 (16 įvertinimai)
20 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Konservuotus agurkus paruošti be acto nėra sunku, svarbiausia paimti norimos marinavimo veislės ir dydžio agurkus. Konservuoti agurkai be acto yra kaip statinės – stiprūs, energingi. Juos gerai naudoti patiekaluose. Atkreipkite dėmesį, kad fermentacijai stiklainius užpildome vandens ir druskos sūrymu. Vienam litrui vandens šaukštas druskos. Ir cukraus įpilkite pabaigoje, o tada pasirinktinai, jei mėgstate saldų skonį. Be to, cukrus yra puikus konservantas, todėl konservuoti agurkai be acto puikiai išsilaikys. Visos kitos subtilybės aprašytos recepte. Sėkmės!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai3 kilogramai
-
Vanduo1 litras
-
Druska1 šaukštas
-
Cukrus1 šaukštas
-
Žalumynaipagal skonį (krapai, krienai, serbentų lapai, vyšnios, peletrūnai)
-
Česnakaipagal skonį
-
Pipirų žirneliaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į paruoštus stiklainius sudėkite nuplautus agurkus, žoleles ir prieskonius.
-
2. Užpildykite karštu sūrymu iki stiklainio kaklo, uždenkite marle ir leiskite fermentuotis 3 dienas.
-
Reklama
-
3. Po trijų dienų sūrymą nupilkite, perkoškite ir virkite 15 minučių. Įpilkite cukraus (nebūtina). Stiklainiuose sudėtus agurkus du kartus perplaukite šaltu vandeniu.
-
4. Užpildykite karštu sūrymu ir užsukite.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (16 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama