Klasikinis įdarytų paprikų receptas

Klasikinis įdarytų paprikų receptas

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Štai receptas, kaip pasigaminti įdarytas paprikas (klasikinis receptas) grietinės ir svogūnų padažu. Tai nepaprastai skanu, visai nesunku ir labai paprasta. Labai rekomenduoju įsidėmėti. Noriu papasakoti labai paprastą ir labai įdomų įdarytų paprikų gaminimo būdą, kurio klasikinis receptas gali būti kelių variantų. Tai ypač apie padažą, nes jis gali būti pagamintas iš pomidorų arba grietinės. Puikus pasirinkimas sočiai pavalgyti pietums ar vakarienei visai šeimai.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paprika
    7 vnt
  • Malta mėsa
    1 kilogramas (geriausia jautiena+kiauliena)
  • Ryžiai
    1 stiklinė
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Grietinė
    450 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Krapai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Pirmiausia ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs. Tai užtruks apie 10 minučių.
    2. Pirmiausia ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs. Tai užtruks apie 10 minučių.
  • Reklama
  • Ryžius sumaišykite su malta mėsa, druska ir pipirais pagal skonį. Galite pridėti mėgstamų prieskonių. Kruopščiai sumaišykite mišinį.
    3. Ryžius sumaišykite su malta mėsa, druska ir pipirais pagal skonį. Galite pridėti mėgstamų prieskonių. Kruopščiai sumaišykite mišinį.
  • Paprikas nuplaukite, atsargiai nupjaukite viršų ir išimkite sėklas. Nuplaukite po tekančiu vandeniu.
    4. Paprikas nuplaukite, atsargiai nupjaukite viršų ir išimkite sėklas. Nuplaukite po tekančiu vandeniu.
  • Reklama
  • Papriką sandariai įdarykite malta mėsa iki viršaus.
    5. Papriką sandariai įdarykite malta mėsa iki viršaus.
  • Uždenkite dangčiais ir lygiai sudėkite į puodą. Paprikų skaičius priklauso nuo jūsų puodo dydžio.
    6. Uždenkite dangčiais ir lygiai sudėkite į puodą. Paprikų skaičius priklauso nuo jūsų puodo dydžio.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite 5 minutes, maišydami, ant vidut...
    7. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite 5 minutes, maišydami, ant vidutinės ugnies.
  • Įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, smulkintų krapų.
    8. Įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, smulkintų krapų.
  • Reklama
  • Įdėkite grietinės. Kruopščiai sumaišykite ir troškinkite 5 minutes ant silpnos ugnies.
    9. Įdėkite grietinės. Kruopščiai sumaišykite ir troškinkite 5 minutes ant silpnos ugnies.
  • Jei padažas pasirodys tirštas, galite įpilti šiek tiek vandens.
    10. Jei padažas pasirodys tirštas, galite įpilti šiek tiek vandens.
  • Reklama
  • Sudėkite padažą į puodą ir ant vidutinės ugnies troškinkite paprikas.
    11. Sudėkite padažą į puodą ir ant vidutinės ugnies troškinkite paprikas.
  • Po 45-55 minučių galite patikrinti pasirengimą. Gero apetito!
    12. Po 45-55 minučių galite patikrinti pasirengimą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai