Kijevo kotletai orkaitėje

Kijevo kotletai orkaitėje

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Ilgą laiką Kijevo kotletai man buvo grynai restorano patiekalas. Bet tada atsirado maloni siela ir išmokė mane kepti Kijevo kotletus orkaitėje. Jie daug sveikesni nei kepti aliejuje. Norėdami tinkamai iškepti Kijevo kotletus orkaitėje, turite juos gerai apvolioti džiūvėsėliuose. Kiaušinių baltymus lengvai išplakite, į juos panardinkite kotletus, o tada į džiūvėsėlius, sumaišytus su trupučiu petražolių. Kijevo kotletus padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą, o tada vėl pamerkite į kiaušinių plakinį, tada į džiūvėsėlius. Po to išdėliokite kotletus ant kepimo skardos ir kepkite. Dar vienas žingsnis – atsargiai suvyniokite kotletus, kad įdaras neištekėtų. Galbūt pirmą kartą Kijevo kotletai nus ne itin gražūs, bet tikrai bus skanūs. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    4 vnt
  • Tarkuotas lydytas sūris
    12 stiklinės
  • Citrinų sultys
    1 šaukštas
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Petražolės
    2 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    2 stiklinės
  • Kiaušinio baltymai
    2 vnt
  • Muskato riešutas
    12 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išmuškite krūtinę ir aptepkite citrinos sultimis.
    1. Išmuškite krūtinę ir aptepkite citrinos sultimis.
  • Sumaišykite sūrį, česnaką, petražoles, muskato riešutą. Susukite 4 kotletus.
    2. Sumaišykite sūrį, česnaką, petražoles, muskato riešutą. Susukite 4 kotletus.
  • Reklama
  • Į išmuštos krūtinėlės vidurį dėkite įdarą ir suvyniokite.
    3. Į išmuštos krūtinėlės vidurį dėkite įdarą ir suvyniokite.
  • Vištieną sutvirtinkite vėrinukais.
    4. Vištieną sutvirtinkite vėrinukais.
  • Reklama
  • Kotletus apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti orkaitėje.
    5. Kotletus apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti orkaitėje.
  • Kepkite kotletus iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su bulvių koše ir daržovėmis. Gero apetito!
    6. Kepkite kotletus iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su bulvių koše ir daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai