Kiaulienos zrazai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Pietums ar vakarienei noriu pakviesti pasigaminti labai skanų ir skanų karštą patiekalą iš pačių paprasčiausių ingredientų. Jei dar nesate zrazų gerbėjas, pats laikas išbandyti šį receptą. Noriu jums pasiūlyti visiškai paprastą būdą pasigaminti kiaulienos zrazus. Įdaras čia – virtas kiaušinis su keptais svogūnais. Nepaisant paprastumo, įdaras nuostabiai dera su malta mėsa, o rezultatas stebėtinai skanus. Zrazus galite patiekti su garnyru, daržovėmis ar mėgstamu padažu. Dėl kepimo orkaitėje šis patiekalas yra ne tik skanus, bet ir sveikas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena450 gramų
-
Kiaušiniai5 vnt (4
-
Svogūnas1 vnt
-
Batonas2 žiupsneliai
-
Česnakai1~3 skiltelės
-
Džiūvėsėliai1 šaukštas
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia užvirkite kiaušinius.
-
2. Tuo tarpu galite nulupti svogūną ir supjaustyti mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Suberkite svogūną ir maišydami pakepinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Jis turėtų tapti auksinis ir gerai iškepęs.
-
4. Kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite juos su keptais svogūnais.
-
6. Įdėkite česnako, šiek tiek džiūvėsėlių ir žiupsnelį druskos. Viską tinkamai išmaišykite. Štai ir viskas, įdaras paruoštas.
-
Reklama
-
7. Porą batono riekelių pamirkykite piene arba vandenyje kelioms minutėms. Tada sumalkite trintuvu arba perkiškite per mėsmalę.
-
8. Sumaišykite maltą mėsą, batoną, įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
9. Įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
-
10. Faršą padalinkite į 5-6 lygias dalis.
-
Reklama
-
11. Faršą dėkite ant drėgno delno ir suformuokite blynelį. Užpildykite centrą įdaru.
-
12. Ir atsargiai uždarykite kraštus.
-
13. Dėkite zrazus ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 minučių iki auksinės rudos spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama