Kiaulienos suktinukas

Kiaulienos suktinukas

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
10 val.

Apie receptą

Iš kiaulienos kulšelės išeina labai minkštas ir sultingas vyniotinis, kurį paruošti gana paprasta. Užkandžius pasigaminti savo rankomis visiškai įmanoma, tai nėra taip sunku, tačiau galite būti šimtu procentų tikri dėl produkto kokybės ir skonio. O čia pakalbėsime tik apie vieną tokį paprastą ir labai naudingą buityje receptą, kuriame papasakosiu, kaip pasigaminti kiaulienos kulšeliės vyniotinį, labai sultingą ir nepaprastai skanų. Tam prireiks minimaliai produktų ir kelių valandų laiko, aš dažniausiai iš vakaro namuose išsiverdu kiaulienos vyniotinį, nakčiai dedu į šaldytuvą, o ryte nuostabus užkandis jau visiškai paruoštas.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kulšelė
    1 vnt
  • Džiovintos trintos daržovės
    1 valgomasis šaukštas (raudonoji paprika, žalioji paprika, česnakas)
  • Stambiai malti juodieji pipirai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia kruopščiai nuplauti mėsą ir sausai nušluostyti.
    1. Pirmiausia reikia kruopščiai nuplauti mėsą ir sausai nušluostyti.
  • Toliau darome pjūvį išilgai kaulo ir labai atsargiai atskiriame minkštimą nuo kaulo, stengdamiesi nepažeisti odos ir mėsos.
    2. Toliau darome pjūvį išilgai kaulo ir labai atsargiai atskiriame minkštimą nuo kaulo, stengdamiesi nepažeisti odos ir mėsos.
  • Reklama
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite džiovintas daržoves, maltus pipirus ir druską, galite dėti mėgstamų prieskonių.
    3. Nedideliame dubenyje sumaišykite džiovintas daržoves, maltus pipirus ir druską, galite dėti mėgstamų prieskonių.
  • Dabar mėsą iš visų pusių reikia kruopščiai įtrinti paruoštu prieskonių ir druskos mišiniu.
    4. Dabar mėsą iš visų pusių reikia kruopščiai įtrinti paruoštu prieskonių ir druskos mišiniu.
  • Reklama
  • Toliau mėsą sandariai susukame į vyniotinį, vyniotinio kraštus įsukame į vidų ir dedame į formavimo tinklelį. Kad ritinėlį būtų patogiau ...
    5. Toliau mėsą sandariai susukame į vyniotinį, vyniotinio kraštus įsukame į vidų ir dedame į formavimo tinklelį. Kad ritinėlį būtų patogiau įdėti į tinklelį, pirmiausia galite įdėti jo kartoninį vamzdelį ir pertempti tinklelį.
  • Išimame kartoninį vamzdelį ir tinklelio galus surišame siūlais.
    6. Išimame kartoninį vamzdelį ir tinklelio galus surišame siūlais.
  • Reklama
  • Suvyniojame vyniotinį į kelis folijos sluoksnius ir dedame į formą, kepame vyniotinį 1-1,5 valandos orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
    7. Suvyniojame vyniotinį į kelis folijos sluoksnius ir dedame į formą, kepame vyniotinį 1-1,5 valandos orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
  • Pasibaigus laikui, foliją reikia atsargiai nuimti ir vyniotinį be jos kepti dar 5-10 min.
    8. Pasibaigus laikui, foliją reikia atsargiai nuimti ir vyniotinį be jos kepti dar 5-10 min.
  • Reklama
  • Kai tik vyniotinis paruduos, išimkite jį iš orkaitės ir palikite atvėsti kambario temperatūroje, tada dėkite į šaldytuvą 8-10 valandų. Po...
    9. Kai tik vyniotinis paruduos, išimkite jį iš orkaitės ir palikite atvėsti kambario temperatūroje, tada dėkite į šaldytuvą 8-10 valandų. Po to galite išimti vyniotinį iš tinklelio, supjaustyti ir patiekti ant stalo. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai