Kiaulienos padažas
5 (1 įvertinimai)
8-10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kiaulienos padažas yra labai patogus ir universalus patiekalas. Galima patiekti su bet kokiu garnyru. Galite virti kruopų košę, bulvių košę, makaronus. Šis padažas bus puikus bet kurio garnyro skonis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Miltai2 šaukštai
-
Pomidorų pasta1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Pipiriniai žirneliaipagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Krapaipagal skonį
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
Nuplaukite kiaulieną, išdžiovinkite ir supjaustykite juostelėmis.
-
Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Įdėkite mėsą į keptuvę ir gerai apkepkite.
-
Reklama
-
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Įdėkite daržoves į mėsą ir kepkite visus kartu.
-
Į mėsą įpilkite pomidorų pastos ir šiek tiek pakepinkite. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę supilkite 0,5 litro verdančio vandens.
-
Reklama
-
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių. Nepamirškite periodiškai maišyti padažo. Į keptuvę suberkite lauro lapą, 5 pipirus, druską ir smulkintus krapus. Išjunkite ugnį ir palikite keptuvę užpilti padažu. Garnyrui galite patiekti virtus ryžius, makaronus ar bulvių košę.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama