Kiaulienos padažas

Kiaulienos padažas

5 (1 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kiaulienos padažas yra labai patogus ir universalus patiekalas. Galima patiekti su bet kokiu garnyru. Galite virti kruopų košę, bulvių košę, makaronus. Šis padažas bus puikus bet kurio garnyro skonis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Pipiriniai žirneliai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    pagal skonį
  • Krapai
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite kiaulieną, išdžiovinkite ir supjaustykite juostelėmis.
  • Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Įdėkite mėsą į keptuvę ir gerai apkepkite.
  • Reklama
  • Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Įdėkite daržoves į mėsą ir kepkite visus kartu.
  • Į mėsą įpilkite pomidorų pastos ir šiek tiek pakepinkite. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę supilkite 0,5 litro verdančio vandens.
  • Reklama
  • Sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių. Nepamirškite periodiškai maišyti padažo. Į keptuvę suberkite lauro lapą, 5 pipirus, druską ir smulkintus krapus. Išjunkite ugnį ir palikite keptuvę užpilti padažu. Garnyrui galite patiekti virtus ryžius, makaronus ar bulvių košę.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai