Kiaulienos iešmeliai su šonine

Kiaulienos iešmeliai su šonine

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Kiaulienos iešmeliai – nepakeičiamas patiekalas! Net jei lauke lyja ir negalite išeiti į gamtą, draugiškų susibūrimų atšaukti nereikia – namuose kepta mėsa gali būti ne ką prastesnė. Žinoma, šašlykas nėra toks aromatingas kaip tikras, su dūmais, tačiau jis taip pat neapsieina be privalumų - jo dėka namuose apetitiškai kvepės namai. Siūlau pasidomėti kaip pasigaminti kiaulienos iešmelius namuose!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1.5 kilogramo (geriausia – kumpis arba sprandinė)
  • Svogūnai
    2~3 vnt
  • Citrinų sultys
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Maltas imbieras
    1 žiupsnelis
  • Malti kvapieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Malti raudonieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Šoninė
    0.5 kilogramo
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuo mėsos nuimame plėveles, jei tokių yra, ir supjaustome šiek tiek mažesniais gabalėliais nei įprastam šašlykui.
    1. Nuo mėsos nuimame plėveles, jei tokių yra, ir supjaustome šiek tiek mažesniais gabalėliais nei įprastam šašlykui.
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Iš citrinos išspauskite sultis.
    3. Iš citrinos išspauskite sultis.
  • Svogūną pabarstykite prieskoniais ir druska ir sutrinkite rankomis, kol išsiskirs sultys. Citrinų sultis sumaišykite su trintais aštriais...
    4. Svogūną pabarstykite prieskoniais ir druska ir sutrinkite rankomis, kol išsiskirs sultys. Citrinų sultis sumaišykite su trintais aštriais svogūnais, supilkite marinatą į mėsą, išmaišykite ir 1-3 valandas laikykite šaldytuve.
  • Reklama
  • Mėsos gabalėlius dėkite ant vandeniu suvilgytų iešmelių, kiekvieną apvyniokite šoninės juostele ir kepkite iki 170C įkaitintoje orkaitėje...
    5. Mėsos gabalėlius dėkite ant vandeniu suvilgytų iešmelių, kiekvieną apvyniokite šoninės juostele ir kepkite iki 170C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių, retkarčiais apverčiant.
  • Patiekite su šviežiomis ar troškintomis daržovėmis, padažu ir, žinoma, vynu.
    6. Patiekite su šviežiomis ar troškintomis daržovėmis, padažu ir, žinoma, vynu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai