Kiaulienos guliašas keptuvėje

Kiaulienos guliašas keptuvėje

4 (12 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Skani ir sultinga mėsa su tirštu padažu puikiai tiks prie bet kokio garnyro: ryžių, grikių, makaronų. Gardi mėsa tirštame padaže gali būti patiekiama su bet kokiu garnyru. Guliašas yra toks geras, kad tinka prie visko. Žinoma, tai nėra tikras vengriškas guliašas: jis ruošiamas kiek kitaip ir iš jautienos. Bet reikia paskubėti, ir nelieka nieko kito, kaip kepti kiaulienos guliašą keptuvėje. Šio patiekalo receptas paprastas, aš jums parodysiu kaip pasigaminti kiaulienos guliašą keptuvėje. O jūs atidžiai perskaitykite, pažiūrėkite į nuotrauką ir gaminkite. Patiekalo sėkmė garantuota!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt (didelė galva)
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    2~3 žiupsnelis
  • Vanduo
    2 stiklinė
  • Aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
    1. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite mėsos gabalėlius, kol švelniai apskrus.
    2. Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite mėsos gabalėlius, kol švelniai apskrus.
  • Reklama
  • Į mėsą įpilkite pomidorų pastos, gerai išmaišykite ir kepkite 2 minutes. Nepamirškite nuolat maišyti!
    3. Į mėsą įpilkite pomidorų pastos, gerai išmaišykite ir kepkite 2 minutes. Nepamirškite nuolat maišyti!
  • Mėsą užpilkite vandeniu su pomidorais, druska ir pipirais. Tada uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite mėsą ant silpnos ugnies 40 minučių.
    4. Mėsą užpilkite vandeniu su pomidorais, druska ir pipirais. Tada uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite mėsą ant silpnos ugnies 40 minučių.
  • Reklama
  • Kol mėsa troškinasi, paimkite kitą keptuvę ir ant jos pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus.
    5. Kol mėsa troškinasi, paimkite kitą keptuvę ir ant jos pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus.
  • Gatavą svogūną išimame iš keptuvės, toje pačioje keptuvėje pakepiname miltus iki šviesiai rudos spalvos. Visą laiką maišykite, kad nesude...
    6. Gatavą svogūną išimame iš keptuvės, toje pačioje keptuvėje pakepiname miltus iki šviesiai rudos spalvos. Visą laiką maišykite, kad nesudegtų.
  • Reklama
  • Į pakepintus miltus suberkite svogūną ir gerai išmaišykite.
    7. Į pakepintus miltus suberkite svogūną ir gerai išmaišykite.
  • Į miltus su svogūnais įpilkite šiek tiek mėsos sultinio ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
    8. Į miltus su svogūnais įpilkite šiek tiek mėsos sultinio ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Dabar gauta mase paskleiskite keptuvėje su mėsa, išmaišykite ir įdėkite lauro lapus. Užvirkite ir virkite dar 3 minutes, kad nesudegtų.
    9. Dabar gauta mase paskleiskite keptuvėje su mėsa, išmaišykite ir įdėkite lauro lapus. Užvirkite ir virkite dar 3 minutes, kad nesudegtų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (12 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai