Kiauliena su pupelėmis ir pomidorais

Kiauliena su pupelėmis ir pomidorais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Štai skanaus kiaulienos patiekalo receptas. Kiauliena troškinama prieskoniuose, pomidorų padaže ir pupelėse. Šis nuostabus patiekalas puikiai tiks pietums ar vakarienei šaltu oru. Norėdami paruošti kiaulieną su pupelėmis ir pomidorais, mums reikia mėsos be kaulų, šviežių arba konservuotų pomidorų ir pupelių. Jei nenorite naudoti konservuotų pupelių, galite jas išsivirti patys. Tada pirmiausia pupeles reikia mirkyti šaltame vandenyje apie 4 valandas. Tada reikia virti, kol suminkštės. Mėsą pakepinkite, tada suberkite prieskonius, pomidorus ir troškinkite. Baigiant troškinti, suberkite pupeles. Laimingo gaminimo!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1.5 kilogramo
  • Šoninė arba pancetta
    100~150 gramų
  • Konservuoti pomidorai
    9~10 vnt (savo sultyse)
  • Svogūnai
    3 vnt (vidutinio dydžio)
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Rūkyta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    1~2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vištienos sultinys
    0.5 litro
  • Druska, juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Konservuotos pupelės
    400~500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į plačią lėkštę suberkite miltus, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite. Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais, nupjaukite plėveles...
    1. Į plačią lėkštę suberkite miltus, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite. Kiaulieną supjaustykite stambiais kubeliais, nupjaukite plėveles ir apvoliokite miltų mišinyje.
  • Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite, svogūną – pusžiedžiais, česnaką – griežinėliais.
    2. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite, svogūną – pusžiedžiais, česnaką – griežinėliais.
  • Reklama
  • Ant ugnies uždėkite storą, didelį puodą. Į jį turėsime sutalpinti visus ingredientus, įskaitant pusę litro sultinio. Miltuose apvoliotą k...
    3. Ant ugnies uždėkite storą, didelį puodą. Į jį turėsime sutalpinti visus ingredientus, įskaitant pusę litro sultinio. Miltuose apvoliotą kiaulieną apkepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Mėsą sudėkite į lėkštę ir atidėkite. Šoninę supjaustykite kubeliais ir sudėkite į tą pačią keptuvę. Ten sudėkite svogūną ir česnaką, pakepinkite maišydami iki auksinės rudos spalvos.
  • Paruoškite sultinį – pakaitinkite. Jei nėra paruošto sultinio, kubelį užpilkite verdančiu vandeniu. Kiaulieną grąžinkite į šoninę ir svog...
    4. Paruoškite sultinį – pakaitinkite. Jei nėra paruošto sultinio, kubelį užpilkite verdančiu vandeniu. Kiaulieną grąžinkite į šoninę ir svogūnus, išmaišykite, sudėkite pomidorus.
  • Reklama
  • Taip pat supilkite pomidorų tyrę ir gerai išmaišykite.
    5. Taip pat supilkite pomidorų tyrę ir gerai išmaišykite.
  • Galiausiai supilkite sultinį. Vėl išmaišyti.
    6. Galiausiai supilkite sultinį. Vėl išmaišyti.
  • Reklama
  • Suberkite papriką (įprastą arba rūkytą), lauro lapą. Išmaišykite, užvirkite, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies valandą....
    7. Suberkite papriką (įprastą arba rūkytą), lauro lapą. Išmaišykite, užvirkite, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies valandą. Kol gardumynai troškinasi, pupeles nusausinkite. Po valandos sudėkite į puodą.
  • Pašildykite pupeles 5-7 minutes, išjunkite ugnį. Leiskite patiekalui pastovėti ir patiekite su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Gero ape...
    8. Pašildykite pupeles 5-7 minutes, išjunkite ugnį. Leiskite patiekalui pastovėti ir patiekite su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Gero apetito! Pakvieskite savo šeimą ar svečius prie stalo!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai