Kiauliena įdaryta grietinėle
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Kiauliena kepta su grietinėle, su aromatiniais priedais puikiai papuoš bet kokį stalą. Mėsa gali būti patiekiama kaip karštas arba atšaldytas užkandis. Atkreipkite dėmesį į receptą! Jei norite, kad mėsa iškeptų greičiau, padidinkite temperatūrą orkaitėje iki 220 laipsnių. Jei purškiant liko grietinėlės, prieš vyniojant į foliją apipilkite ja mėsą, kad kepant būtų su mėsa. Jei norite, galite pridėti bet kokių jums patinkančių prieskonių.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Grietinėlė 20%70 mililitrų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Juodieji pipirai1/2 šaukštelio
-
Itališkos žolelės1/2 arbatinio šaukštelio
-
Druska1/2 šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Dubenyje sumaišykite druską, pipirus, itališkas žoleles ir maltą česnaką.
-
Reklama
-
3. Į dubenį supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių ir perkoškite, prieskonių tirštimą pasidėkite
-
4. Įtraukite kremą į švirkštą ir kuo daugiau įšvirkškite kremą į vidų.
-
Reklama
-
5. Prieskonių tirštimu aptepkite visą mėsą.
-
6. Kiaulieną suvyniokite į kelis folijos sluoksnius ir dėkite į kepimo indą su trupučiu vandens. Indą su mėsa pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 80 minučių.
-
Reklama
-
7. Tada atvėsinkite mėsą folijoje ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. Po to mėsą galima supjaustyti ir patiekti.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama