Kiauliena įdaryta grietinėle

Kiauliena įdaryta grietinėle

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Kiauliena kepta su grietinėle, su aromatiniais priedais puikiai papuoš bet kokį stalą. Mėsa gali būti patiekiama kaip karštas arba atšaldytas užkandis. Atkreipkite dėmesį į receptą! Jei norite, kad mėsa iškeptų greičiau, padidinkite temperatūrą orkaitėje iki 220 laipsnių. Jei purškiant liko grietinėlės, prieš vyniojant į foliją apipilkite ja mėsą, kad kepant būtų su mėsa. Jei norite, galite pridėti bet kokių jums patinkančių prieskonių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Grietinėlė 20%
    70 mililitrų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Juodieji pipirai
    1/2 šaukštelio
  • Itališkos žolelės
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1/2 šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Dubenyje sumaišykite druską, pipirus, itališkas žoleles ir maltą česnaką.
    2. Dubenyje sumaišykite druską, pipirus, itališkas žoleles ir maltą česnaką.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių ir perkoškite, prieskonių tirštimą pasidėkite
    3. Į dubenį supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių ir perkoškite, prieskonių tirštimą pasidėkite
  • Įtraukite kremą į švirkštą ir kuo daugiau įšvirkškite kremą į vidų.
    4. Įtraukite kremą į švirkštą ir kuo daugiau įšvirkškite kremą į vidų.
  • Reklama
  • Prieskonių tirštimu aptepkite visą mėsą.
    5. Prieskonių tirštimu aptepkite visą mėsą.
  • Kiaulieną suvyniokite į kelis folijos sluoksnius ir dėkite į kepimo indą su trupučiu vandens. Indą su mėsa pašaukite į karštą orkaitę ir ...
    6. Kiaulieną suvyniokite į kelis folijos sluoksnius ir dėkite į kepimo indą su trupučiu vandens. Indą su mėsa pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 80 minučių.
  • Reklama
  • Tada atvėsinkite mėsą folijoje ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. Po to mėsą galima supjaustyti ir patiekti.
    7. Tada atvėsinkite mėsą folijoje ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. Po to mėsą galima supjaustyti ir patiekti.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai