Kepta skumbrė folijoje su morkomis

Kepta skumbrė folijoje su morkomis

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Nežinote, kaip gaminti skumbrę, kad ji visiškai atskleistų savo skonį, būtų labai kvapni, švelni ir sodri? Atsakymas yra labai paprastas, ir jis yra šiame recepte. Norėdami kepti skumbrę folijoje orkaitėje, jums reikia mažiausiai ingredientų: pačios žuvies, morkų, svogūnų ir prieskonių. Morkos ir svogūnai pakepinami keptuvėje ir išdėliojami į žuvies pilvą. Tai visas paruošiamasis etapas. Skumbrė kepama folijoje, tai užtikrina vienodą kepimą viduje ir išorėje.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrė
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    30 ml
  • Malti kvapieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Jei nusipirkote šaldytą skumbrę, ji turi būti natūraliai atšildyta. Palikite kambario temperatūr...
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Jei nusipirkote šaldytą skumbrę, ji turi būti natūraliai atšildyta. Palikite kambario temperatūroje 1,5–2 valandas, tačiau jokiu būdu negalima atitirpinti skumbrės mikrobangų krosnelėje.
  • Išimkite skumbrės vidų, išpjaukite žiaunas. Žuvį gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Skumbrės vidų ir išorę apš...
    2. Išimkite skumbrės vidų, išpjaukite žiaunas. Žuvį gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Skumbrės vidų ir išorę apšlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais.
    3. Morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais.
  • 4. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo, tada suberkite morkas ir kepkite, kol abu ingredientai suminkštės.
    4. 4. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo, tada suberkite morkas ir kepkite, kol abu ingredientai suminkštės.
  • Reklama
  • Skumbrę įdarykite keptais svogūnais ir morkomis.
    5. Skumbrę įdarykite keptais svogūnais ir morkomis.
  • Žuvį suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 35 minutes (temperatūra 180 laipsnių). Likus 6-8 minutėms iki kepimo pabaigos, foliją išsk...
    6. Žuvį suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 35 minutes (temperatūra 180 laipsnių). Likus 6-8 minutėms iki kepimo pabaigos, foliją išskleiskite taip, kad žuvies paviršiuje susidarytų skani plutelė.
  • Reklama
  • Orkaitėje kepta skumbrė su morkomis paruošta, patiekite papuoštą citrinos griežinėliais ir petražolių šakele. Skanaus.
    7. Orkaitėje kepta skumbrė su morkomis paruošta, patiekite papuoštą citrinos griežinėliais ir petražolių šakele. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai