Kepta kiauliena su moliūgu

Kepta kiauliena su moliūgu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kiaulienos, keptos su moliūgu, receptas. Gaminimo procese patiekalas pasirodo ryškus, šventiškas ir labai skanus. Pagrindinis dalykas šiame patiekale yra pasirinkti tinkamą mėsą. Moliūgas labai dera su kiauliena, ypač jei mėsa ir moliūgas kepami.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiauliena
    700 gramų (liesesnė)
  • Petražolės
    6 vnt
  • Moliūgai
    500 gramų
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pipirai ir druska
    pagal skonį
  • Grietinė arba majonezas
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulieną supjaustykite plonais sluoksniais, kaip ir kepsnius, galite šiek tiek pamušti. Jūs negalite plakti, jei mėsoje yra ploni riebal...
    1. Kiaulieną supjaustykite plonais sluoksniais, kaip ir kepsnius, galite šiek tiek pamušti. Jūs negalite plakti, jei mėsoje yra ploni riebalų sluoksniai. Moliūgą supjaustome plonais apskritimais, apytikslis storis vienas centimetras.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite žiedeliais. Svogūnus galima apšlakstyti citrinos sultimis.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite žiedeliais. Svogūnus galima apšlakstyti citrinos sultimis.
  • Reklama
  • Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi, geriau saulėgrąžų aliejumi. Moliūgus išdėliojame formoje.
    3. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi, geriau saulėgrąžų aliejumi. Moliūgus išdėliojame formoje.
  • Ant moliūgo dėkite mėsos gabaliukus, ant mėsos uždėkite svogūną, svogūną patepkite grietine arba majonezu.
    4. Ant moliūgo dėkite mėsos gabaliukus, ant mėsos uždėkite svogūną, svogūną patepkite grietine arba majonezu.
  • Reklama
  • Visą paviršių tolygiai ir švelniai patepkite, ant viršaus pabarstykite juodaisiais pipirais, kariu ir paprika.
    5. Visą paviršių tolygiai ir švelniai patepkite, ant viršaus pabarstykite juodaisiais pipirais, kariu ir paprika.
  • 45 minutes dedame kepti į orkaitę, 180 laipsnių. Tada sudėkite į lėkštes ir papuoškite petražolėmis.
    6. 45 minutes dedame kepti į orkaitę, 180 laipsnių. Tada sudėkite į lėkštes ir papuoškite petražolėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai