Kepsnys ant kaulo su žaliu sviestu

Kepsnys ant kaulo su žaliu sviestu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Kepsnys ant kaulo su žaliu sviestu – daugelyje Europos ir Amerikos restoranų populiarus patiekalas, kuris paruošiamas taip pat lengvai, kaip kriaušių lukštenimas, tačiau suteikia neįtikėtiną malonumą. Kas gali būti geriau už gerai iškeptą „T-bone“ kepsnį? Čia aš dievinu mėsą ir neįsivaizduoju, kas gali būti skaniau už gerai iškeptą kepsnį. Pagal šį receptą paruoštas kepsnys yra geras ir vienas, tačiau žalias sviestas suteikia patiekalui tam tikro rafinuotumo ir elegancijos, kurios mums trūksta kasdienėje mityboje. Gaminkite ir mėgaukitės!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Smulkiai pjaustytos petražolės
    1/3 puodelio
  • Citrina
    1 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Jautienos kepsniai ant kaulo
    4 vnt
  • Prieskoniai
    Pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Smulkiai supjaustykite petražoles.
    1. Smulkiai supjaustykite petražoles.
  • Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka.
    2. Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka.
  • Reklama
  • Į maišytuvo dubenį dedame žalumynus, kambario temperatūros sviestą ir citrinos žievelę.
    3. Į maišytuvo dubenį dedame žalumynus, kambario temperatūros sviestą ir citrinos žievelę.
  • Įpilkite šiek tiek citrinos sulčių ir gerai išplakite iki vientisos masės.
    4. Įpilkite šiek tiek citrinos sulčių ir gerai išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Gautą masę suvyniokite į maistinę plėvelę ir foliją. Siunčiame šaldyti į šaldytuvą arba šaldiklį.
    5. Gautą masę suvyniokite į maistinę plėvelę ir foliją. Siunčiame šaldyti į šaldytuvą arba šaldiklį.
  • Kai sviestas sustings supjaustykite vidutinio dydžio žiedais.
    6. Kai sviestas sustings supjaustykite vidutinio dydžio žiedais.
  • Reklama
  • Dabar pereikime prie kepsnių. Jie turi būti kruopščiai nuplauti ir pabarstyti prieskoniais.
    7. Dabar pereikime prie kepsnių. Jie turi būti kruopščiai nuplauti ir pabarstyti prieskoniais.
  • Mesti kepsnius į keptuvę su karštu alyvuogių aliejumi.
    8. Mesti kepsnius į keptuvę su karštu alyvuogių aliejumi.
  • Reklama
  • Kepkite 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, kol mėsa taps sodriai rudos spalvos. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo gabalo storio ir mėsos ...
    9. Kepkite 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, kol mėsa taps sodriai rudos spalvos. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo gabalo storio ir mėsos šviežumo.
  • Pačioje kepimo pabaigoje ant kepsnio uždėkite gabalėlį sviesto, leiskite šiek tiek ištirpti.
    10. Pačioje kepimo pabaigoje ant kepsnio uždėkite gabalėlį sviesto, leiskite šiek tiek ištirpti.
  • Reklama
  • Patiekite su mėgstamu garnyru – aš dažniausiai tiekiu su bulvių koše. Skanaus!
    11. Patiekite su mėgstamu garnyru – aš dažniausiai tiekiu su bulvių koše. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai