Kečupas su svogūnais ir paprikomis žiemai

Kečupas su svogūnais ir paprikomis žiemai

5 (2 įvertinimai)

40 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Kečupą gaminu iš šviežių pomidorų, bet juos galima pakeisti pomidorų sultimis, įdėjus kelis ingredientus. Pažiūrėkime į receptą, kaip pasigaminti kečupą su svogūnais ir paprikomis žiemai. Tai paprasta! Naminis kečupas yra sodraus skonio ir puikios kokybės. Šį padažą žiemai ruoškite iš pomidorų, svogūnų ir paprikų, pagal skonį įberkite mėgstamų prieskonių. Mums reikės puodo, blenderio, stiklainių su dangteliais ir poros valandų laiko.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    4 kilogramai
  • Paprika
    1 kilogramas
  • Svogūnėliai
    1 kilogramas
  • Druska
    1 šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Actas
    100 mililitrų
  • Kalendra, malta paprika
    pagal skonį
  • Cukrus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Pomidorus nuplaukite. Supjaustykite juos gabalėliais ir permeskite per sulčiaspaudę. Ši procedūra supaprastins kečupo ruošimą ir padarys ...
    2. Pomidorus nuplaukite. Supjaustykite juos gabalėliais ir permeskite per sulčiaspaudę. Ši procedūra supaprastins kečupo ruošimą ir padarys jūsų darbą bei virtuvę tvarkingesnę po paruošimo.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūną ir papriką. Supjaustykite juos gabalėliais. Virimo metu šios daržovės taps minkštos, taip pat jas susmulkinsime blender...
    3. Nulupkite svogūną ir papriką. Supjaustykite juos gabalėliais. Virimo metu šios daržovės taps minkštos, taip pat jas susmulkinsime blenderiu. Todėl nėra prasmės ypač smulkinti ir atsargiai pjaustyti gabalus.
  • Pomidorų masę sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis. Uždėkite ant ugnies ir virkite 1 valandą, retkarčiais pamaišydami.
    4. Pomidorų masę sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis. Uždėkite ant ugnies ir virkite 1 valandą, retkarčiais pamaišydami.
  • Reklama
  • Kai mišinys pradeda virti, įpilkite prieskonių, druskos ir cukraus. Virkite, kol masė sutirštės (masė turi užvirti 50 proc.).
    5. Kai mišinys pradeda virti, įpilkite prieskonių, druskos ir cukraus. Virkite, kol masė sutirštės (masė turi užvirti 50 proc.).
  • Pačioje pabaigoje įpilkite acto. Galite išspausti česnaką. Nuimkite mišinį nuo ugnies. Sutrinkite jį blenderiu. Masė taps vienalytė.
    6. Pačioje pabaigoje įpilkite acto. Galite išspausti česnaką. Nuimkite mišinį nuo ugnies. Sutrinkite jį blenderiu. Masė taps vienalytė.
  • Reklama
  • Paruoštą kečupą supilstykite į sterilius stiklainius ir uždarykite dangteliais. Šį kečupą galite tiesiog laikyti tamsioje vietoje arba rū...
    7. Paruoštą kečupą supilstykite į sterilius stiklainius ir uždarykite dangteliais. Šį kečupą galite tiesiog laikyti tamsioje vietoje arba rūsyje.
  • Patiekite su mėsos patiekalais, mėsos gaminiais, žuvimi ir daržovėmis.
    8. Patiekite su mėsos patiekalais, mėsos gaminiais, žuvimi ir daržovėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai