Karaliaučiaus mėsos kukuliai

Karaliaučiaus mėsos kukuliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Karaliaučiaus kukulių receptas daugeliu atžvilgių panašus į mums įprastus kukulius. Jie patiekiami kaip savarankiškas patiekalas arba kaip garnyras. Tradiciškai šie kukuliai patiekiami kaparėlių padaže. Patiekalo akcentas – jų paruošimo procesas. Mėsos kukuliai puikiai dera su bulvėmis, dribsniais ar makaronais. Būtinai pabandykite pasigaminti tokį patiekalą patys, o žingsnis po žingsnio instrukcijos su nuotraukomis padės tai padaryti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    0,6 kg
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Duonos trupiniai
    4 šaukštai
  • Vanduo
    0,75 litro
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Sviestas
    50 gramų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Sultinys
    0,5 litro
  • Pienas
    2 šaukštai
  • Kaparėliai
    1 šaukštas
  • Vusterio padažas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Maltą mėsą (kiaulienos, jautienos) siunčiame į dubenį, įmušame kiaušinį, nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną, sudedame į dubenį su m...
    1. Maltą mėsą (kiaulienos, jautienos) siunčiame į dubenį, įmušame kiaušinį, nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną, sudedame į dubenį su mėsa. Tada suberkite garstyčias, džiūvėsėlius, druską ir pipirus.
  • Viską kruopščiai išmaišykite ir suformuokite kukulius.
    2. Viską kruopščiai išmaišykite ir suformuokite kukulius.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir užvirinkite. Sumetame kukulius į verdantį vandenį, verdame apie penkiolika minučių. Išvirusius m...
    3. Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir užvirinkite. Sumetame kukulius į verdantį vandenį, verdame apie penkiolika minučių. Išvirusius mėsos kukulius išimame kiaurasamčiu ir dedame į lėkštę.
  • Padažui ruošti keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir išmaišykite, supilkite pieną ir 0,5 l sultinio, kuris lieka išvirus ko...
    4. Padažui ruošti keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir išmaišykite, supilkite pieną ir 0,5 l sultinio, kuris lieka išvirus kotletus. Kruopščiai išmaišykite, pasūdykite, supilkite pipirus, įpilkite Vusterio padažo, kaparėlių.
  • Reklama
  • Paruoštus kukulius patiekiame su garnyru!
    5. Paruoštus kukulius patiekiame su garnyru!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai