Kaliaropių ir ridikėlių salotos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Dalinuosi vitaminingų kaliaropių ir ridikėlių salotų receptu. Šios salotos sultingos, traškios ir šviežios! Salotos paruošiamos labai paprastai ir greitai. Pasilepinkite šiuo skaniu, lengvu ir sveiku patiekalu! Žemiau išsamiau papasakosiu, kaip paruošti kaliaropių ir ridikėlių salotas. Svogūnų laiškai yra skanus salotų priedas. Vietoj citrinos sulčių padažui galite naudoti baltojo vyno actą.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos1 vnt
-
Agurkas1~2 vnt
-
Ridikėliai6~8 vnt
-
Citrina1/4 vnt
-
Kaliaropė1 vnt (maža)
-
Petražolės1/4 krūva
-
Druskapagal skonį
-
Alyvuogių aliejus3~4 šaukštai
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Nulupkite kaliaropes, tada supjaustykite juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
-
4. Agurkus ir ridikėlius nuplaukite, supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
5. Padažui alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Plakite, kol susidarys vienalytė masė.
-
6. Sumaišykite visus ingredientus, pridėkite smulkiai pjaustytų žolelių. Pagardinkite salotas ir išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Salotos yra paruoštos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama