Jogurte marinuota kalakutienos filė su mėtomis
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
2 val. 40 min.
Apie receptą
Jogurte marinuota kalakutiena yra labai minkšta ir švelni. O mėtų ir citrinų derinys visada laimi, be to, receptas neužima daug laiko, o rezultatas visada puikus! Jogurte marinuota kalakutiena gurmanus pradžiugins išskirtiniu skoniu. Mėsa labai minkšta, ją tiesiogine prasme galima valgyti lūpomis. Ši mėsa patiks jūsų vaikams, ji taip pat tinka dietiniam maistui. Mėtos suteikia malonų aromatą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos filė600 gramų
-
Citrinų sultys1 valgomasis šaukštas
-
Šviežios mėtos2~3 vnt (šakelė) Geriamasis jogurtas
-
Džiovinti česnakai1/2 šaukštelio
-
Ciberžolė1/4 arbatinio šaukštelio
-
Saldžioji paprika1/4 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Marinuoti prieskoniai gali būti bet kokie. Jogurtą pageidautina rinktis skanų, o ne rūgštų, su dideliu riebalų procentu.
-
2. Supilkite jogurtą į tinkamą dubenį, suberkite prieskonius, druską.
-
Reklama
-
3. Iš šakelių nuimkite mėtų lapelius ir smulkiai supjaustykite, suberkite į jogurtą. Supilkite citrinos sultis. Išmaišykite.
-
4. Kalakutienos filė nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Suberkite į jogurtą su prieskoniais ir mėtomis, išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą marinuotis porai valandų ar nakčiai.
-
6. Perkelkite paukštieną kartu su marinatu į kepimo formą ir kepkite iki 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
-
Reklama
-
7. Kalakutieną patiekite su bet kokiu garnyru. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama