Japoniška kalakutienos filė

Japoniška kalakutienos filė

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Japoniško stiliaus kalakutienos filė nepaprastai lengvai paruošiama, tačiau labai skani ir, svarbiausia, dietinis patiekalas. Geri darbo dienos pietūs ar vakarienė. Gana sunku paruošti skanų karštą patiekalą, kai prie stalo susirenka kažkokios dietos besilaikantys žmonės. Tokiais atvejais dažniausiai kepu kalakutieną – ji lengva ir dietiška, o paruošiama be galo paprastai. Kalakutieną tokiu atveju kepsime japoniškai – paruošimas labai paprastas. Sėkmės gaminant maistą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos krūtinėlė
    500 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Čili pipirai
    1 vnt
  • Miso pasta
    2 šaukštai
  • Šviežias imbieras
    pagal skonį
  • Vanduo
    Pagal skonį
  • Sezamo aliejus
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į maišytuvo dubenį dedame nuluptą česnaką, čili pipirą (be sėklyčių ir kotelio), šviežią imbierą, miso pastą (parduodama rytinio skyriaus...
    2. Į maišytuvo dubenį dedame nuluptą česnaką, čili pipirą (be sėklyčių ir kotelio), šviežią imbierą, miso pastą (parduodama rytinio skyriaus prekybos centruose), šiek tiek vandens. Sutrinkite iki vienalytės pastos konsistencijos.
  • Reklama
  • Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais, sudėkite į dubenį. Ten mes perkeliame gautą masę iš maišytuvo.
    3. Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais, sudėkite į dubenį. Ten mes perkeliame gautą masę iš maišytuvo.
  • Gerai išmaišykite, kad kalakutiena tolygiai susimaišytų su marinatu.
    4. Gerai išmaišykite, kad kalakutiena tolygiai susimaišytų su marinatu.
  • Reklama
  • Dubenį uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
    5. Dubenį uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
  • Pamarinuotą mėsą išimame iš šaldytuvo, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų marinato perteklius.
    6. Pamarinuotą mėsą išimame iš šaldytuvo, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų marinato perteklius.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitiname šiek tiek sezamų aliejaus (iš esmės galima ir visiškai sausoje keptuvėje), į karštą keptuvę suberiame kalakuto gabal...
    7. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek sezamų aliejaus (iš esmės galima ir visiškai sausoje keptuvėje), į karštą keptuvę suberiame kalakuto gabalėlius.
  • Iš viso kalakutieną kepkite apie 9 minutes ant vidutinės ugnies. Per tą laiką, žinoma, mėsą reikia kelis kartus apversti, kad gabalėliai ...
    8. Iš viso kalakutieną kepkite apie 9 minutes ant vidutinės ugnies. Per tą laiką, žinoma, mėsą reikia kelis kartus apversti, kad gabalėliai tolygiai apkeptų.
  • Reklama
  • Japoniška kalakutiena yra paruošta. Patiekite su mėgstamu garnyru (gerai tinka ryžiai) ir daržovėmis. Skanaus!
    9. Japoniška kalakutiena yra paruošta. Patiekite su mėgstamu garnyru (gerai tinka ryžiai) ir daržovėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai