Itališko stiliaus mėsos kukuliai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Itališko stiliaus kukuliai yra puikus patiekalas europietiškos, būtent itališkos, virtuvės mėgėjams. Jie patiekiami su bet kokiu garnyru, bet laikantis tradicijų aš patiekiu su makaronais. Kartais savo šeimoje organizuoju nacionalinės virtuvės vakarą. Susipažinkime su įvairių šalių patiekalais. Neseniai gaminau itališkus kukulius su spagečiais. Visa šeima buvo laiminga! Receptas nesudėtingas, padažas tirštas, kukuliai sotūs. Tikiuosi puikiai praleisite laiką virtuvėje!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Saulėje džiovinti pomidorai200 gramų
-
Pomidorų pasta3~4 šaukštai (Galite dozuoti pagal skonį.)
-
Vyšniniai pomidorai200 gramų
-
Raudonas vynas250 mililitrų
-
Česnakai4 skiltelės
-
Svogūnai3 vnt (vidutinio dydžio svogūnas. Du iš jų bus naudojami kukuliams.)
-
Citrina0.5 vnt
-
Čili1 arbatinis šaukštelis
-
Čiobreliai2 arbatiniai šaukšteliai (švieži žalumynai. Arba pasirinkite kitus žalumynus pagal savo skonį.)
-
Alyvuogių aliejus2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Malta mėsa500 gramų (jautiena arba kiauliena pagal skonį.)
-
Džiūvėsėliai3 šaukštai
-
Kiaušinis2 vnt
-
Raudonėlis2 arbatiniai šaukšteliai
-
Rozmarinas2 arbatiniai šaukšteliai
-
Parmezano sūris2 šaukštai (Galite naudoti bet kokį kitą kietąjį sūrį.)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Susmulkinkite svogūnus (visus) ir pakepinkite, kol jis taps minkštas ir auksinis.
-
Reklama
-
3. Trečią dalį paruošto svogūno ir visus kitus kukuliams skirtus ingredientus (kiaušinius, druską, pipirus, sūrį, raudonėlį ir patį faršą) sumaišykite dubenyje.
-
4. Iš paruoštos masės suformuokite vidutinio dydžio rutuliukus.
-
Reklama
-
5. Susmulkinkite čiobrelius (arba kitas žoleles pagal skonį).
-
6. Į likusius svogūnus suberkite pomidorus, žoleles ir prieskonius su čili pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis
-
Reklama
-
7. Sudėkite pomidorų pastą
-
8. Pilame vyną.
-
Reklama
-
9. Kol padažas kepa, apkepkite kukulius, kol jie taps traškūs. Tada sudėkite juos į padažą ir šiek tiek troškinkite kartu. Mėsos kukuliai yra paruošti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama