Itališko stiliaus mėsos kukuliai

Itališko stiliaus mėsos kukuliai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Itališko stiliaus kukuliai yra puikus patiekalas europietiškos, būtent itališkos, virtuvės mėgėjams. Jie patiekiami su bet kokiu garnyru, bet laikantis tradicijų aš patiekiu su makaronais. Kartais savo šeimoje organizuoju nacionalinės virtuvės vakarą. Susipažinkime su įvairių šalių patiekalais. Neseniai gaminau itališkus kukulius su spagečiais. Visa šeima buvo laiminga! Receptas nesudėtingas, padažas tirštas, kukuliai sotūs. Tikiuosi puikiai praleisite laiką virtuvėje!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saulėje džiovinti pomidorai
    200 gramų
  • Pomidorų pasta
    3~4 šaukštai (Galite dozuoti pagal skonį.)
  • Vyšniniai pomidorai
    200 gramų
  • Raudonas vynas
    250 mililitrų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Svogūnai
    3 vnt (vidutinio dydžio svogūnas. Du iš jų bus naudojami kukuliams.)
  • Citrina
    0.5 vnt
  • Čili
    1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai
    2 arbatiniai šaukšteliai (švieži žalumynai. Arba pasirinkite kitus žalumynus pagal savo skonį.)
  • Alyvuogių aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Malta mėsa
    500 gramų (jautiena arba kiauliena pagal skonį.)
  • Džiūvėsėliai
    3 šaukštai
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Raudonėlis
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Rozmarinas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Parmezano sūris
    2 šaukštai (Galite naudoti bet kokį kitą kietąjį sūrį.)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Susmulkinkite svogūnus (visus) ir pakepinkite, kol jis taps minkštas ir auksinis.
    2. Susmulkinkite svogūnus (visus) ir pakepinkite, kol jis taps minkštas ir auksinis.
  • Reklama
  • Trečią dalį paruošto svogūno ir visus kitus kukuliams skirtus ingredientus (kiaušinius, druską, pipirus, sūrį, raudonėlį ir patį faršą) s...
    3. Trečią dalį paruošto svogūno ir visus kitus kukuliams skirtus ingredientus (kiaušinius, druską, pipirus, sūrį, raudonėlį ir patį faršą) sumaišykite dubenyje.
  • Iš paruoštos masės suformuokite vidutinio dydžio rutuliukus.
    4. Iš paruoštos masės suformuokite vidutinio dydžio rutuliukus.
  • Reklama
  • Susmulkinkite čiobrelius (arba kitas žoleles pagal skonį).
    5. Susmulkinkite čiobrelius (arba kitas žoleles pagal skonį).
  • Į likusius svogūnus suberkite pomidorus, žoleles ir prieskonius su čili pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis
    6. Į likusius svogūnus suberkite pomidorus, žoleles ir prieskonius su čili pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis
  • Reklama
  • Sudėkite pomidorų pastą
    7. Sudėkite pomidorų pastą
  • Pilame vyną.
    8. Pilame vyną.
  • Reklama
  • Kol padažas kepa, apkepkite kukulius, kol jie taps traškūs. Tada sudėkite juos į padažą ir šiek tiek troškinkite kartu. Mėsos kukuliai yr...
    9. Kol padažas kepa, apkepkite kukulius, kol jie taps traškūs. Tada sudėkite juos į padažą ir šiek tiek troškinkite kartu. Mėsos kukuliai yra paruošti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai