Itališkas aštrus jautienos troškinys
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Aštrus itališkas jautienos troškinys yra skanus mėsos patiekalas, labai paplitęs Italijoje. Kaip ir visų itališkų patiekalų, patiekalo paruošimas labai paprastas, tačiau pasirodo fantastiškai skanus. Štai aštrus itališkas jautienos troškinys – dar vienas LABAI skanus italų sugalvotas patiekalas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Jautienos nugarinė2 kilogramai
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Jautienos sultinys1 litras
-
Tarkuoti pomidorai1 kilogramas
-
Aštrūs marinuoti raudonieji pipirai400 gramų
-
Aštrūs marinuoti žalieji pipirai400 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Jautienos nugarinę iš abiejų pusių įtrinkite druska ir pipirais, tada greitai apkepkite ant stiprios ugnies.
-
2. Mėsa turi būti rudos spalvos iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
3. Iškeptą mėsą išimkite iš keptuvės, perkelkite į lėkštę.
-
4. Į gilią keptuvę ar keptuvę, kurioje buvo kepama mėsa, supilkite jautienos sultinį ir suberkite trintus pomidorus.
-
Reklama
-
5. Gerai išmaišykite, kad masė būtų vienalytesnė.
-
6. Tada kartu su skysčiu, kuriame marinavosi, suberkite marinuotas aitriąsias paprikas.
-
Reklama
-
7. Gerai išmaišykite ir grąžinkite mėsos gabalėlius į keptuvę. Keptuvę uždengiame dangčiu ir siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių 4 valandas.
-
8. Po 4 valandų patiekalas atrodys taip, o jautiena bus tobulai minkšta.
-
Reklama
-
9. Mėsą išimame iš keptuvės ir išardome į pluoštus.
-
10. Mėsą grąžinkite į keptuvę.
-
Reklama
-
11. Sumaišykite – ir patiekalas paruoštas. Patiekite karštą su mėgstamu garnyru – puikiai tiks makaronai. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama