Įdarytos bulvės

Įdarytos bulvės

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Jau ne pirmą kartą gaminu šias bulves. Iš karto pasakysiu, kad procesas yra gana ilgas ir kruopštus, tačiau pastangos yra vertos galutinio rezultato. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti bulves su įdaru. Manau, kad kiekviena šeimininkė turi savo būdą, kaip paruošti bulves su įdaru, kai kurios jų iš pradžių nevirina, o tiesiog supjausto ir išima šerdį, o į vidų deda įdarą. Mano receptas yra šiek tiek sudėtingesnis, bet bulvės tikrai nebus permirkusios. Galite naudoti bet kokį įdarą pagal savo skonį, tiks bet kokie konservai, dešros, daržovės, žolelės ir sūris.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    6 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    1 saujelė
  • Petražolės
    1 saujelė
  • Kumpis
    100 gramų
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    50 gramų
  • Miltai
    4 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Kumpį (turiu įvairių veislių) smulkiai sukapoju, kaip ir svogūną.
    1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Kumpį (turiu įvairių veislių) smulkiai sukapoju, kaip ir svogūną.
  • Keptuvę dedu ant ugnies, įdedu 1 šaukštą sviesto. Susmulkintą kumpį pakepinu su svogūnais ir išmaišau.
    2. Keptuvę dedu ant ugnies, įdedu 1 šaukštą sviesto. Susmulkintą kumpį pakepinu su svogūnais ir išmaišau.
  • Reklama
  • Tuo tarpu nuplaukite ir smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, o sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
    3. Tuo tarpu nuplaukite ir smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, o sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
  • Keptuvės turinį perkelkite į dubenį, suberkite svogūnų laiškus ir sūrį, pasūdykite ir įberkite prieskonių pagal skonį (aš naudoju sausų a...
    4. Keptuvės turinį perkelkite į dubenį, suberkite svogūnų laiškus ir sūrį, pasūdykite ir įberkite prieskonių pagal skonį (aš naudoju sausų aromatinių žolelių mišinį).
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite. Dabar įdaras yra paruoštas!
    5. Kruopščiai išmaišykite. Dabar įdaras yra paruoštas!
  • Bulves nuplaunu ir išverdu, renkuosi maždaug vienodo dydžio. Ištraukiu bulves ir šiek tiek atvėsinu, tada nuimu odeles. Į vieną dubenį įm...
    6. Bulves nuplaunu ir išverdu, renkuosi maždaug vienodo dydžio. Ištraukiu bulves ir šiek tiek atvėsinu, tada nuimu odeles. Į vieną dubenį įmušu kiaušinius, išmaišau, o į kitą suberiu miltus.
  • Reklama
  • Kiekvieną bulvę supjaustau į 2 dalis skersai, niekada išilgai.
    7. Kiekvieną bulvę supjaustau į 2 dalis skersai, niekada išilgai.
  • Arbatiniu šaukšteliu (arba kavos šaukšteliu) atsargiai ištraukiu vidų, stengdamasi nepažeisti sienelių.
    8. Arbatiniu šaukšteliu (arba kavos šaukšteliu) atsargiai ištraukiu vidų, stengdamasi nepažeisti sienelių.
  • Reklama
  • Gaunate šias formeles, pasūdykite bulves ir supjaustykite išimtą vidų.
    9. Gaunate šias formeles, pasūdykite bulves ir supjaustykite išimtą vidų.
  • Likusias bulves sumaišykite su įdaru.
    10. Likusias bulves sumaišykite su įdaru.
  • Reklama
  • Kiekvieną bulvių pusę įdarykite gautu mišiniu.
    11. Kiekvieną bulvių pusę įdarykite gautu mišiniu.
  • Tada sujungiu abi puses, tarsi suformuodama visą bulvę.
    12. Tada sujungiu abi puses, tarsi suformuodama visą bulvę.
  • Iš pradžių kiekvieną bulvę apvolioju miltuose, o paskui panardinu į kiaušinį ir vėl į miltus, laikau abi puses, kad bulvės nesuirtų.
    13. Iš pradžių kiekvieną bulvę apvolioju miltuose, o paskui panardinu į kiaušinį ir vėl į miltus, laikau abi puses, kad bulvės nesuirtų.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su 1 šaukštu sviesto, sudėkite bulves su įdaru, apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    14. Įkaitinkite keptuvę su 1 šaukštu sviesto, sudėkite bulves su įdaru, apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Patiekalą patiekiu karštą (bet gali būti ir šaltą), gero apetito!
    15. Patiekalą patiekiu karštą (bet gali būti ir šaltą), gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai