Įdaryta lašiša su ryžiais ir špinatais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Įdaryta lašiša su ryžiais ir špinatais – tai skanus patiekalas šventiniam stalui, kuris nepaliks abejingų. Labai įspūdingas patiekalas, nors ir labai paprastai paruošiamas. Įdaryta lašiša su ryžiais ir špinatais yra labai graži, skani ir įspūdinga, todėl puikiai tiks šventiniam stalui. Šį vyniotinį dažniausiai atvėsinu, supjaustau ir patiekiu kaip šaltą užkandį, nors teoriškai galima patiekti ir kaip karštą patiekalą. Abiem atvejais jis yra labai skanus ir patrauklus.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Špinatai150 gramų
-
Tarkuotas sūris100 gramų
-
Virti ryžiai150 gramų
-
Lašišos filė500 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Svogūnas1 vnt Druska, pipirai
-
Citrinos žievelė2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Kai svogūnas taps minkštas, suberkite špinatus ir kepkite ant vidutinės ugnies dar porą minučių. Druskos, pipirų ir nukelkite nuo viryklės.
-
2. Gautą masę sumaišykite su virtais ryžiais ir citrinos žievele.
-
Reklama
-
3. Nuimkite odą nuo žuvies filė.
-
4. Špinatų mišinį lygiu sluoksniu paskleiskite ant paruoštos žuvies filė.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
-
6. Viską susukame į ritinį ir sutvirtiname maistiniais siūlais. Kepkite vyniotinį iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
-
Reklama
-
7. Belieka vyniotinį supjaustyti ir patiekti šiltą arba šaltą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama