Halva su datulėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Šiame recepte siūlau išbandyti naminę chalvą su datulėmis. Tai sveikas saldumynų pakaitalas, kuriame yra tik natūralus datulių saldumas. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti chalvą su datulėmis. Pasirinktinai į chalvą galima įberti kakavos miltelių arba vanilės ekstrakto dėl skonio. Toks skanėstas ne tik labai skanus, bet ir suteikia kūnui jėgų. Taigi atkreipkite dėmesį!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Saulėgrąžų sėklos150 gramų
-
Datulės50 gramų
-
Vanduo2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Datules užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pusvalandį nusistovėti. Tada išimkite kaulus.
-
Reklama
-
3. Saulėgrąžų sėklas sumalkite trintuvu arba kavamale iki miltų.
-
4. Sudėkite datules, šiek tiek vandens ir vėl sumalkite.
-
Reklama
-
5. Supilkite masę į formą. Įdėkite pusvalandžiui į šaldiklį, kad sustingtų.
-
6. Tada supjaustykite stačiakampiais. Halva su datulėmis paruošta, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama