Frittata su daržovėmis ir sūriu

Frittata su daržovėmis ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Žmonės gamino, ruošia ir ruoš kiaušinius ryte. Be jų dauguma pusryčių neveiks. Pavyzdžiui, italai mėgsta frittata. Sukurkime vieną nuoširdų jo variantą kartu savo virtuvėje. Tik atkreipkite dėmesį, kad šiam patiekalui sukurti prireiks daugiau laiko, skirtingai nei omletui ar kiaušinienei. Todėl jį galima patiekti ir pietums. Tačiau pirmiausia turėtumėte perskaityti, kaip pasigaminti frittatą su daržovėmis ir sūriu. Didelis ingredientų skaičius suteiks patiekalui sodrų skonį ir gražią išvaizdą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paprika
    1 vnt
  • Cukinijos
    0.5 vnt
  • Špinatai
    200 gramų
  • Pienas
    120 mililitrų
  • Kiaušiniai
    8 vnt
  • Pievagrybiai
    6~8 vnt
  • Ožkos sūris
    80 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    0.5 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vyšniniai pomidorai
    200~300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Padarykite pagrindą. Kiaušinius sumaišykite su pienu, druska ir pipirais.
    1. Padarykite pagrindą. Kiaušinius sumaišykite su pienu, druska ir pipirais.
  • Paruoškite ingredientus. Grybus ir cukinijas supjaustykite ketvirčiais, papriką ir svogūnus smulkiais kubeliais.
    2. Paruoškite ingredientus. Grybus ir cukinijas supjaustykite ketvirčiais, papriką ir svogūnus smulkiais kubeliais.
  • Reklama
  • Tada keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūną, paprikas ir cukinijas, kol suminkštės.
    3. Tada keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūną, paprikas ir cukinijas, kol suminkštės.
  • Tada nukelkite šiuos ingredientus nuo ugnies ir vietoje jų sudėkite pomidorus, špinatus ir grybus. Taip pat kepkite juos keletą minučių.
    4. Tada nukelkite šiuos ingredientus nuo ugnies ir vietoje jų sudėkite pomidorus, špinatus ir grybus. Taip pat kepkite juos keletą minučių.
  • Reklama
  • Po to visas daržoves ir grybus sudėkite į ketaus keptuvę. Supilkite kiaušinius ir per visą paviršių paskleiskite sūrį gabaliukais.
    5. Po to visas daržoves ir grybus sudėkite į ketaus keptuvę. Supilkite kiaušinius ir per visą paviršių paskleiskite sūrį gabaliukais.
  • Frittatą kepkite 17 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!
    6. Frittatą kepkite 17 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai