Džiovintų vaisių apkepas be cukraus

Džiovintų vaisių apkepas be cukraus

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

40 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Aš gaminu šį patiekalą, kai laikausi griežtos dietos. Pavyzdžiui, per savaitę reikia numesti kilogramą ar du. Štai kaip pasigaminti džiovintų vaisių apkepą be cukraus. Kad apkepas be cukraus vis tiek būtų saldus, į jį įdėjau džiovintų vaisių. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, džiovinti vaisiai gali būti rūgštūs, pavyzdžiui, slyvos, arba gana saldūs, pavyzdžiui, datulės. Razinos suteikia stipraus saldumo. Jei dedate pakankamais kiekiais, net medaus nereikia!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    600 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Džiovinti vaisiai
    200 gramų
  • Cinamonas
    pagal skonį
  • Medus
    pagal skonį
  • Manų kruopos / krakmolas
    2 šaukštai
  • Kaip pagaminti
  • Dietiniam apkepui pasirinkau neriebią varškę. Į ją įmušu 4 kiaušinius. Įdėjau porą šaukštų manų kruopų. Įdėjau porą šaukštų medaus. Jei n...
    1. Dietiniam apkepui pasirinkau neriebią varškę. Į ją įmušu 4 kiaušinius. Įdėjau porą šaukštų manų kruopų. Įdėjau porą šaukštų medaus. Jei nenorite, galite nedėti medaus. Tai jau mano skonis.
  • Prieš naudodami džiovintus vaisius būtinai pamirkykite šaltame vandenyje. Taigi iš jų išeis kenksmingos medžiagos, su kuriomis jie yra ap...
    2. Prieš naudodami džiovintus vaisius būtinai pamirkykite šaltame vandenyje. Taigi iš jų išeis kenksmingos medžiagos, su kuriomis jie yra apdorojami. Nuplautus džiovintus vaisius supjausčiau gabalėliais. Pabarstau cinamonu. Tai suteiks apkepui aštrų saldų poskonį.
  • Dėl saldumo į apkepą galite įdėti razinų. Kuo daugiau razinų, tuo saldesnis skonis. Viską gerai išmaišome. Pasirinktinai galite įdėti mal...
    3. Dėl saldumo į apkepą galite įdėti razinų. Kuo daugiau razinų, tuo saldesnis skonis. Viską gerai išmaišome. Pasirinktinai galite įdėti malto imbiero arba įtarkuoti vanilės lazdelę.
  • Dabar imame padėklą ar bet kokius kitus karščiui atsparius indus. Sutepkite jį aliejumi arba uždenkite kepimo popieriumi. Paskleidžiame m...
    4. Dabar imame padėklą ar bet kokius kitus karščiui atsparius indus. Sutepkite jį aliejumi arba uždenkite kepimo popieriumi. Paskleidžiame masę ir išlyginame. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 min.
  • Po 20 minučių išimu padėklą. Viskas paruošta! Dabar leiskite apkepui kurį laiką pailsėti. Geriau nevalgyti iš karto, o praėjus 15-20 minu...
    5. Po 20 minučių išimu padėklą. Viskas paruošta! Dabar leiskite apkepui kurį laiką pailsėti. Geriau nevalgyti iš karto, o praėjus 15-20 minučių po gaminimo. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai