Dešrelės kopūstų lapuose
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Neįprastas greitų balandėlių variantas. Juos gana lengva paruošti ir jie skanūs. Labai įdomus ir gana originalus patiekalas. Šiek tiek neįprastas greitų balandėlių variantas. Tikiuosi, kad šis paprastas dešrelių kopūstų lapuose receptas jus sudomins. Šių balandėlių paruošimas užtrunka daug trumpiau nei klasikinio recepto, bet malonumo patirsite beveik tiek pat. Sėkmės ir skanių pietų!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės5~6 vnt
-
Kopūstų lapai5~6 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Džiūvėsėliai200 gramų
-
Sūris50 gramų
-
Augalinis aliejus100 mililitrų
-
Morka1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kopūstų lapus blanširuokite lengvai pasūdytame verdančiame vandenyje apie 10 minučių. Tada nupjaukite visas storas dalis.
-
2. Nulupkite dešreles, supjaustykite jas ir į vidų įdėkite sūrio juosteles. Galima apsieiti ir be sūrio, bet su sūriu įdomiau.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną dešrelę suvyniokite į kopūsto lapą, pamirkykite išplaktuose kiaušiniuose, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
4. Lengvai apkepkite iš visų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.
-
Reklama
-
5. Patiekalas iš esmės jau paruoštas, bet galite pasigaminti padažą, panašų į balandėlių. Tam pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką, įdėkite pomidorų pastos ir įpilkite 100 ml vandens. Užpilkite padažu dešreles kopūstuose ir troškinkite 5–10 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama