Dešrelės kopūstų lapuose

Dešrelės kopūstų lapuose

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Neįprastas greitų balandėlių variantas. Juos gana lengva paruošti ir jie skanūs. Labai įdomus ir gana originalus patiekalas. Šiek tiek neįprastas greitų balandėlių variantas. Tikiuosi, kad šis paprastas dešrelių kopūstų lapuose receptas jus sudomins. Šių balandėlių paruošimas užtrunka daug trumpiau nei klasikinio recepto, bet malonumo patirsite beveik tiek pat. Sėkmės ir skanių pietų!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    5~6 vnt
  • Kopūstų lapai
    5~6 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    200 gramų
  • Sūris
    50 gramų
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kopūstų lapus blanširuokite lengvai pasūdytame verdančiame vandenyje apie 10 minučių. Tada nupjaukite visas storas dalis.
    1. Kopūstų lapus blanširuokite lengvai pasūdytame verdančiame vandenyje apie 10 minučių. Tada nupjaukite visas storas dalis.
  • Nulupkite dešreles, supjaustykite jas ir į vidų įdėkite sūrio juosteles. Galima apsieiti ir be sūrio, bet su sūriu įdomiau.
    2. Nulupkite dešreles, supjaustykite jas ir į vidų įdėkite sūrio juosteles. Galima apsieiti ir be sūrio, bet su sūriu įdomiau.
  • Reklama
  • Kiekvieną dešrelę suvyniokite į kopūsto lapą, pamirkykite išplaktuose kiaušiniuose, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
    3. Kiekvieną dešrelę suvyniokite į kopūsto lapą, pamirkykite išplaktuose kiaušiniuose, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Lengvai apkepkite iš visų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.
    4. Lengvai apkepkite iš visų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.
  • Reklama
  • Patiekalas iš esmės jau paruoštas, bet galite pasigaminti padažą, panašų į balandėlių. Tam pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir ta...
    5. Patiekalas iš esmės jau paruoštas, bet galite pasigaminti padažą, panašų į balandėlių. Tam pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą morką, įdėkite pomidorų pastos ir įpilkite 100 ml vandens. Užpilkite padažu dešreles kopūstuose ir troškinkite 5–10 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai