Dešrelės keptuvėje troškintos pomidorų padaže
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jei jums reikia greitai ir skaniai pamaitinti savo šeimą, o šaldytuve yra tik dešrelės, pagaminkite jas pagal šį receptą. Patiks visiems ir puikiai paįvairins įprastą patiekalą. Net ir pačios įprasčiausios dešrelės, iškeptos tokiame aštriame padaže, įgaus visai kitokį skonį. Jei norite, į padažą galite pridėti mėgstamų prieskonių ir žolelių. Dešreles galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės3 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Vanduo50 mililitrų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Jei reikia, nulupkite dešreles ir padarykite negilius įpjovimus išilgai paviršiaus. Kepkite karštoje keptuvėje su aliejumi ir perkelkite į lėkštę. Jei dešrelės ilgos, galite jas supjaustyti į dvi dalis.
-
Reklama
-
3. Apkepus į keptuvę suberkite susmulkintą česnaką ir smulkiai pjaustytą svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies 6 minutes maišydami.
-
4. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir susmulkinkite iki vientisos masės. Pomidorų masę užpilkite ant keptų daržovių.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę įdėkite paprikos, druskos, cukraus, pipirų ir vandens. Virkite padažą 3-5 minutes maišydami.
-
6. Į padažą sudėkite keptas dešreles.
-
Reklama
-
7. Padaže dešreles troškinkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes, kelis kartus apversdami.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama