Daržovių troškinys su grybais ir kopūstais

Daržovių troškinys su grybais ir kopūstais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Greitas, gardus garnyras arba atskiras patiekalas, visada laukiamas svečias ant bet kurio stalo. Į šį daržovių troškinį galite dėti bet kokių mėgstamų daržovių. Galite naudoti laukinius, šaldytus arba pievagrybius. Šis troškinys yra puikus garnyras prie bet kokio mėsos ar žuvies patiekalo arba gali būti patiekiamas vienas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    200 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Baltieji kopūstai
    400 gramų
  • Paprika
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Įpilkite 50 mililitrų vandens ir troškinkite 10 minučių, nuolat maišyd...
    2. Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Įpilkite 50 mililitrų vandens ir troškinkite 10 minučių, nuolat maišydami.
  • Reklama
  • Nulupkite ir supjaustykite morkas. Sudėkite jas į keptuvę su kopūstais ir troškinkite dar 5 minutes.
    3. Nulupkite ir supjaustykite morkas. Sudėkite jas į keptuvę su kopūstais ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Papriką supjaustykite didelėmis juostelėmis ir sudėkite į daržoves. Kepkite 5 minutes.
    4. Papriką supjaustykite didelėmis juostelėmis ir sudėkite į daržoves. Kepkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Pomidorą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite dar 5 minutes.
    5. Pomidorą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite dar 5 minutes.
  • Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Į kitą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Viską kepkite 5 minutes...
    6. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Į kitą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Viską kepkite 5 minutes, maišydami.
  • Reklama
  • Į svogūną sudėkite pjaustytus grybus ir kepkite dar 10 minučių.
    7. Į svogūną sudėkite pjaustytus grybus ir kepkite dar 10 minučių.
  • Į keptuvę su daržovėmis sudėkite apkeptus grybus ir svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
    8. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite apkeptus grybus ir svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Uždenkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 35 minutes, kol iškeps.
    9. Uždenkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 35 minutes, kol iškeps.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai