Daržovių trinta sriuba su sūriu

Daržovių trinta sriuba su sūriu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Iš įvairių daržovių pagaminta trinta sriuba yra labai skani ir švelni. Sūris ir česnakai suteikia patiekalui ryškų ir sodrų skonį. Derinys pavyko, o receptas paprastas, išbandykite! Daržoves sriubai rinkitės pagal savo skonį. Vietoj cukinijų gali būti žiedinis kopūstas, o, pavyzdžiui, askaloninius česnakus gali pakeisti porai. Apskritai čia yra galimybių. Šią sriubą lengva paruošti naudojant sezonines daržoves, todėl ji yra ekonomiška ir visada turi unikalų skonį. Geriau imti avies sūrį, sodraus aromato. Recepte nurodyta 400 ml. vandens, tai apytikslis skaičiavimas ir sriuba išeis gana tiršta, jei mėgstate skystą sriubą, įpilkite daugiau vandens.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Porai
    1 vnt (dalis)
  • Cukinijos
    1 vnt (maža)
  • Paprika
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Vanduo
    400 mililitrų
  • Brynza
    50 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Bulves ir morkas nulupkite, stambiai supjaustykite ir sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Druska.
    2. Bulves ir morkas nulupkite, stambiai supjaustykite ir sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Druska.
  • Reklama
  • Įdėkite nedidelę dalį poro, papriką ir cukiniją.
    3. Įdėkite nedidelę dalį poro, papriką ir cukiniją.
  • Virkite sriubą uždengę ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
    4. Virkite sriubą uždengę ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
  • Reklama
  • Kai daržovės suminkštės, sriubą sutrinkite blenderiu. Karštą sriubą supilkite į gilius dubenėlius ir įmeskite šiek tiek per spaudą išspau...
    5. Kai daržovės suminkštės, sriubą sutrinkite blenderiu. Karštą sriubą supilkite į gilius dubenėlius ir įmeskite šiek tiek per spaudą išspausto česnako.
  • Belieka pabarstyti tarkuoto sūrio, alyvuogių aliejaus ir juodųjų pipirų. Paruošta. Gero apetito!
    6. Belieka pabarstyti tarkuoto sūrio, alyvuogių aliejaus ir juodųjų pipirų. Paruošta. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai