Daržovių trinta sriuba su sūriu
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Iš įvairių daržovių pagaminta trinta sriuba yra labai skani ir švelni. Sūris ir česnakai suteikia patiekalui ryškų ir sodrų skonį. Derinys pavyko, o receptas paprastas, išbandykite! Daržoves sriubai rinkitės pagal savo skonį. Vietoj cukinijų gali būti žiedinis kopūstas, o, pavyzdžiui, askaloninius česnakus gali pakeisti porai. Apskritai čia yra galimybių. Šią sriubą lengva paruošti naudojant sezonines daržoves, todėl ji yra ekonomiška ir visada turi unikalų skonį. Geriau imti avies sūrį, sodraus aromato. Recepte nurodyta 400 ml. vandens, tai apytikslis skaičiavimas ir sriuba išeis gana tiršta, jei mėgstate skystą sriubą, įpilkite daugiau vandens.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Porai1 vnt (dalis)
-
Cukinijos1 vnt (maža)
-
Paprika1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Vanduo400 mililitrų
-
Brynza50 gramų
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Bulves ir morkas nulupkite, stambiai supjaustykite ir sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Druska.
-
Reklama
-
3. Įdėkite nedidelę dalį poro, papriką ir cukiniją.
-
4. Virkite sriubą uždengę ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Kai daržovės suminkštės, sriubą sutrinkite blenderiu. Karštą sriubą supilkite į gilius dubenėlius ir įmeskite šiek tiek per spaudą išspausto česnako.
-
6. Belieka pabarstyti tarkuoto sūrio, alyvuogių aliejaus ir juodųjų pipirų. Paruošta. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama